МАРАФОН «ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ»

Дата: 15.11.2022 14:33
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

МАРАФОН «ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ»

16 листопада 2022 року за ініціативи Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та за сприянням Одеського обласного центру зайнятості в усіх районах області стартує Марафон «Ярмарок вакансій».

Ярмарок вакансій – це унікальна можливість для всіх шукачів роботи, як кваліфікованого спеціаліста так і майбутнього випускника, знайти перспективну роботу за фахом, а для роботодавців – можливість підібрати на вакантні місця працівників, які найбільш відповідають вимогам та сподіванням.

Підтвердили участь у ярмарку 270 роботодавців - підприємств, установ та організацій Одещини, які представлять понад 2000 актуальних на сьогодні вакансій. В ході заходу роботодавці зможуть провести співбесіди з претендентами на вільні місця, зацікавити їх умовами праці, соціальними пільгами та зможуть сформувати базу резюме на перспективу.

Вперше на ярмарках будуть працювати фахівці з рекрутингу, які запроваджені в службі зайнятості цього року та використовують сучасні підходи у підборі персоналу.

До участі в ярмарках вакансій запрошено 2,2 тис. безробітних та шукачів роботи, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, які зможуть отримати консультації з питань зайнятості, інформацію щодо отримання мікрогрантів, ознайомитись з умовами навчання в ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ», відвідати тренінги «Підготовка резюме», «Співбесіда з роботодавцем» тощо.

Проведення Марафону «Ярмарок вакансій» дасть змогу офіційно працевлаштувати значну кількість шукачів роботи, прискорити укомплектування кадрами підприємства області, максимально поєднавши інтереси роботодавців та майбутніх працівників - мешканців Одещини та ВПО.

Запрошуємо всіх бажаючих - підприємців району, громади та шукачів роботи взяти участь у Марафоні «Ярмарок вакансій», який пройде в Одеському районі за локаціями

-м. Одеса, вул. І.Рабіна, буд.18а (з 11.00 до 13.00 год.);

м. Южне, площа Перемоги, 2 (з 10.00 до 12.00 год.);

м. Біляївка, вул. Гагаріна, 1 (з 10.00 до 12.00 год.).

Телефон для для довідок: Одеський обласний центр зайнятості (048) 705-12-40.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь