Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Вигодянська громада попрощалася із Героєм-захисником Фаркаж Віталієм Віталійовичем з села Секретарівка

Дата: 19.11.2022 15:06
Кількість переглядів: 261

Вигодянська громада попрощалася із Героєм-захисником Фаркаж Віталієм Віталійовичем з села Секретарівка

Поклав життя за волю і незалежність України в боях з російськими окупантами Герой України, воїн ЗСУ, житель села Секретарівка Віталій Віталійович Фаркаж. 

Віталій був безмежно світлою, щирою, життєрадісною та позитивною людиною. Народився 2 лютого 1993 року в селі Секретарівка. Навчався в Секретарівському та Василівському навчальних закладах. За спогадами рідних, друзів та знайомих мав велику цілеспрямованість і активну життєву позицію. Зробивши для себе вибір на користь професії поліцейського, наполегливо навчався, фізично й духовно розвивався. 

Добрий, з гарячим серцем, у перші дні війни, разом з батьком, пішов добровольцем до військкомату. З перших днів війни відчайдушно протистояв ворогові, зупиняючи ворожу навалу, боронячи рідну Україну, боронячи всю свою велику родину, друзів, весь український народ від клятих російських загарбників.

Страшна війна забирає найкращих. Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, виявивши мужність і стійкість у бою по обороні Батьківщини від російського агресора Віталій Фаркаж загинув 11 листопада 2022 року на Донеччині у с. Андріївка.

Віталій недожив, недолюбив, недомріяв…

У пам’яті всіх, хто знав його, він назавжди залишиться веселим, щирим, справжнім патріотом та назавжди 29-річним Героєм. Він вірив в Перемогу України, він її наближав. Своїм життям він захистив нас, українців, та наше майбутнє.

Сьогодні попрощалися з Героєм найближчі люди – рідні та близькі, а також багатолюдна громада, яка прийшла віддати останню шану воїну.

Зустріли траурний кортеж жителі громади із жовто-блакитними прапорами, лампадками та квітами.

У скорботній хвилині мовчання завмерли присутні. На честь Героя звучав Гімн України під триразовий збройний залп.

Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти родину Воїна-Героя. Ми схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з родиною Віталія. Сили та Божої допомоги перенести вам цей неймовірний біль втрати. Рідна земля пам’ятатиме його, пам'ятатиме те, як не шкодуючи життя, він прикрив собою мирних українців. 

Нестерпно боляче усвідомлювати якою дорогою ціною виборює Україна свою свободу. Вмирають відважні Герої та пам‘ять про них повинна жити вічно!

Ми повинні зробити все, щоб ці жертви не були марними. Щоб Україна, за яку поклали життя наші хлопці, була такою, про яку вони мріяли.

Щира вдячність та низький уклін тобі, Герою, і вічна пам’ять відважному Сину Українського народу, мужньому Захиснику та справжньому Патріоту України - Віталію Фаркаж.

Кожен мешканець Вигодянської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Віталія.

Герої не вмирають, вони живуть в наших серцях...

Ніколи не пробачимо російським вбивцям. Ніколи не забудемо їх звірств.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь