Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення про проведення засідання 27-ї сесії сільської ради 24 листопада 2022 року о 14.00 годині

Дата: 21.11.2022 15:17
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 21.11.2022 року № 193-СР  «Про проведення позачергового засідання  сесії сільської ради», 24 листопада 2022 року о 14.00  відбудеться  засідання позачергової 27-ї сесії. На порядок денний виноситься такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради № 968-VIII скликання від  23 грудня 2021 року «Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради на 2022 рік»;
  2. Про внесення змін до рішення Вигодянської сільської ради  № 1140 – VIII від 04 березня 2022 року «Про затвердження Програми «Безпека громади»,   на території Вигодянської сільської ради 2022-2024 роки».
  3. Про внесення  змін до рішення Вигодянської сільської ради №1171-VІІІ від 18 серпня 2022 року «Про затвердження Програми підтримки постраждалих жителів Вигодянської сільської ради, житлові будинки (квартири)  яких може бути зруйновано (пошкоджено)  внаслідок надзвичайної ситуації  воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації на 2022 рік»
  4. Про внесення змін до рішення Вигодянської сільської ради № 235 – VIII  від 08 квітня 2021 року «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних  підприємств Вигодянської сільської ради  на  2021-2023 роки»;
  5. Про затвердження Програми « Про використання коштів, що надходять до бюджету у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на 2022-2026 роки».
  6. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг,які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Вигодянської сільської ради.
  7. Про внесення змін та затвердження Статуту КП «Виробниче управління   житлово-комунального господарства с.Василівка»  у новій редакції.
  8. Про затвердження плану діяльності сільської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік;
  9. Про присвоєння сільському голові чергового рангу  посадової особи місцевого самоврядування.
  10. Про надання дозволу СГ ТОВ «Червона Гірка» на розробку технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 4,8500 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваних земельних часток (паїв) на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту);
  11. Про надання дозволу СГ ТОВ «Червона Гірка»на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 4,8700 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваних земельних часток (паїв) на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту);
  12. Про надання дозволу СГ ТОВ «Червона Гірка»на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 24,4400 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва невитребуваних земельних часток (паїв) на території Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області (за межами населеного пункту);
  13. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у довгострокову оренду (терміном на 10 років)земельної ділянки  орієнтовною площею 0,0100 га для розміщення та експлуатацію об’єктів і споруд телекомунікацій за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  та передачу в оренду строком  до одного року під час дії воєнного стану ФОП Ярмоленку Володимиру Петровичу площею 18,3830 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  15. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь