Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Шановні жителі Вигодянської сільської територіальної громади!

Дата: 22.11.2022 10:48
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Шановні жителі Вигодянської сільської територіальної громади!

Всі ми знаємо, що у зв’язку з масовими ракетними ударами на території України постраждала енергосистема, а саме, постраждали 15 підстанцій в Україні та відбулося аварійне відключення ДТЕК Одеські Електромережі від Дніпровської системи. Наразі по всій території Одеської області тривають екстрені, стабілізаційні та аварійні відключення електропостачання.

Наголошуємо! Вигодянська сільська рада не приймає рішення щодо відключення/відновлення електропостачання. В селах громади наразі застосовуються як стабілізаційні, так і екстрені відключення компанією ДТЕК Одеські електромережі для балансування роботи енергосистеми. Але через значну навантаженість на систему електропостачання й різкі перепади напруги відбуваються аварійні відключення через поломки на обладнанні.

Крім того, варто розуміти, що у одному селі світло може з'явитися в різний час. На це впливає кілька факторів: живлення від різних електропідстанцій; складна схема підключення (два та більше джерел живлення), що ускладнює можливість дати прогнозований графік відключень.

Нині ДТЕК Одеські електромережі разом з Одеською військово-цивільною адміністрацією вживають заходи для стабілізації ситуації з екстреними відключеннями.

Ми просимо жителів Вигодянської громади запастися терпінням та з розумінням віднестися до тимчасових незручностей. Ми, як і вся країна - переживаємо зараз нелегкі часи. Та лише в такий спосіб НЕК Укренерго вдасться відновити та стабілізувати електропостачання по всій країні.

Для вирішення питання Вигодянська сільська рада повідомляє про ситуацію з енергопостачанням до Одеської обласної та Одеської районної військових адміністрацій, а також про аварійні відключення до ДТЕК Одеські електромережі.

Закликаємо вас бути готовими до тривалих відключень електроенергії. Тримайте зарядженими телефони та павербанки. Запасайтеся свічками, іншими приладами живлення. Робіть запаси питної й технічної води. У випадку відсутності водопостачання, мешканці можуть скористатися бочками з водою для загального користування, які будуть встановлені у населених пунктах.

У зв’язку з відсутністю електроенергії можуть не працювати системи оповіщення. Закликаємо мешканців орієнтуватися на сповіщення додатку «Повітряна тривога» та групи у вайбері й телеграмі.

Тримаймось! Віримо в перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь