Чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради

Дата: 25.11.2022 10:33
Кількість переглядів: 144

Чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради

24 листопада 2022 року у Вигодянському БК відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням сільського голови Алли РИБАЧОК.

У засіданні взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олексій ДЕРМАНЧУК, секретар сільської ради Ганна ЯСІНКОВСЬКА, секретар виконкому Катерина ГЮЛЬАХМЕДОВА та начальники відділів й управлінь сільської ради. 
У рамках засідання було ухвалено проєкт рішення про бюджет Вигодянської сільської ради на 2023 рік. 

Доходи бюджету 2023 року заплановано досить реалістично на основі обережних оцінок темпів відновлення економіки. Тим часом ризики невиконання доходної частини створюють такі фактори: невизначеність щодо тривалості та інтенсивності війни та погіршення фінансової ситуації через зростання інфляції тощо.

2023 рік у першу чергу передбачає видатки на підтримку соціальних питань - це підтримка внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб; проведення фінансування видатків на енергоносії та інші захищені видатки; продовження виконання соціальних програм, а також поповнення запасів ліків та продовольства й інше.

Також обговорили та прийняли рішення про відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю з наданням матеріальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства, особам з І групою інвалідності та дітям-інвалідам у сумі 1000 грн.

Крім того члени виконавчого комітету затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які надаватимуться через Центр надання адміністративних послуг Вигодянської сільської ради.

Заразом були затверджені та прийняті відповідні рішення, що стосувались захисту прав дітей, матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення та майнових питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь