Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Повідомлення  про намір здійснити зміну діючого  тарифу  на послуги з поводження з  твердими побутовими відходами, які  надаються КП «ВУЖКГ с.Василівка»

Дата: 06.12.2022 10:41
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Повідомлення  про намір здійснити зміну діючого  тарифу  на послуги з поводження з  твердими побутовими відходами, які  надаються КП «ВУЖКГ с.Василівка»

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та   житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018р. «Про затвердження  Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності»  КП «ВУЖКГ с.Василівка» інформує споживачів про намір здійснити зміну діючого  тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів.

Збільшення вартості послуг на вивіз твердих побутових відходів зумовлено значним підвищення цін на паливо-мастильні матеріали.

Періодичність надання послуг з поводження з побутовими відходами зазначена в угоді між виконавцем послуг та споживачем залишається незмінною.

Відкориговані тарифи на поводження з побутовим відходами становитимуть:

 - для населення – 25,00 грн. з ПДВ з одного мешканця в місяць;
- для бюджетних установ - 175,00 грн. з ПДВ за 1 м³;
- для інших споживачів – 183,34 грн. з ПДВ за 1 м³.

Враховуючи об’єктивні фактори, які не залежать від підприємства, з метою приведення тарифу відповідно до вимог чинного законодавства та забезпечення стабільної роботи підприємства, якісного виконання послуг ,виникла необхідність зміни діючого тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Новий розмір тарифу розрахований відповідно до діючого законодавства України.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом 7 календарних днів з дня опублікування даного повідомлення за адресою: 67613, Одеська область, Одеський район, село Василівка, вул. Центральна, 64, та на електрону пошту: komunhoz31470604@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь