Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Допомога ЗСУ

Дата: 06.12.2022 12:08
Кількість переглядів: 70

Уже понад дев’ять місяці наші солдати стоять на обороні Української державності, суверенітету та територіальної цілісності. Щоденно крок за кроком відвойовують захоплені агресором території сіл та містечок, відновлюючи мирне життя.
Тим, хто сьогодні перебуває на передовій, надзвичайно важливо відчувати турботу та допомогу і знати, що позаду – міцний тил. Адже для повноцінної армії потрібні не тільки солдати, а ще й сучасна зброя та якісне матеріально-технічне забезпечення.

Вигодянська сільська рада не залишається осторонь проблем та потреб ЗСУ. Ми постійно тримаємо зв'язок з військовослужбовцями, які сьогодні несуть службу на передовій і долучаємося до заходів спрямованих на підтримку наших солдат необхідним спорядженням, речами першої необхідності, засобами гігієни та продуктами харчування.

У листопаді місяці нашим доблесним воїнам-захисникам було надіслано 16 комплектів термобілизни, 10 пар чобіт, 10 плащів, 10 портативних газових комплектів та 36 газових балонів, бензопилу, шкарпетки, рукавиці та засоби гігієни. Всі речі, які були передані військовим, придбанні за кошти, що було зібрано на благодійних концертах, Спартакіаді до Дня захисників та захисниць України та добровільні внески небайдужих мешканців.

Крім того, 3 грудня 2022 року військовим передали один бензиновий генератор електричного струму для односельчан, які знаходяться на передовій, потужністю 1 кВт, який придбаний за власні кошти сільського голови.

Алла РИБАЧОК щиро подякувала нашим захисникам, які щодня наближають нашу перемогу та стоять на варті нашої незалежності. Бо незалежність — це не просто Акт, рішення Верховної ради чи сукупність правил і законів… Незалежність у нас в голові, в душі, в серці. Вона вроджена в кожного українця.

Слава Україні! 

Героям Слава! 

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь