Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ВЧАСНО СПЛАЧУЙТЕ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК!

Дата: 07.12.2022 10:57
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Під час війни всі ми змушені пристосовуватися до нових реалій та працювати в складних умовах. Податкові відносини в умовах воєнного стану – важлива складова економічного фронту. Держава всіляко намагається підтримати і громадян, і бізнес.

Збройна агресія ворога негативно вплинула в цілому на розвиток податкових відносин. Проте, все ж Одещину та нашу територіальну громаду оминули випробовування активними бойовими діями та окупацією території. Тож громадяни та суб’єкти господарювання мали змогу відносно спокійно вести свою діяльність.

Більшість платників відповідально відноситься до виконання своїх обов’язків перед державою та громадою, розуміючи, що саме зараз, як ніколи, за рахунок своєчасної сплати податкових зобов’язань відбувається не лише захист територіальної цілісності нашої країни, а й забезпечується її фінансова стабільність. Проте, деякі платники все ж нехтують своїми обов’язками без поважних на те причин.

Ми звертаємося до вас з проханням до кінця цього року ОБОВ’ЯЗКОВО СПЛАТИТИ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК й не допускати накопичення заборгованості. Ваша добросовісність та відповідальність є запорукою життєдіяльності громади, адже, дані фінансові надходження є бюджетоутворюючими статтями й гарантом безперебійної роботи комунальних підприємств та органів місцевого самоврядування.

У цій війні, економіка не менш важливіша за кулі, адже це ефективний щит, який тримає оборону країни. Нам, тим хто не перебуває в епіцентрі війни, потрібно боронити тил: займатися волонтерством, підтримувати армію, а головне – працювати! Кожне збережене чи створене робоче місце, кожна транзакція, кожна заплачена за роботу гривня – це теж наша зброя!

Тож просимо всіх платників податків Вигодянської громади бути відповідальними та своєчасно і в повному обсязі сплачувати податки та збори до бюджету!

Вчасно сплачені податки є тим фінансовим ресурсом, який гарантує нашій громаді повноцінну життєдіяльність і безпеку в умовах війни.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь