Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради

Дата: 15.12.2022 10:26
Кількість переглядів: 115

Вчора, 14 грудня 2022 року, під головуванням Вигодянського сільського голови Алли РИБАЧОК відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому було розглянуто 10 питань порядку денного.

З розгляду проєкту рішення про організацію проведення Новорічних свят на території Вигодянської сільської ради розпочалося засідання. Члени виконавчого комітету заслухавши інформацію в.о. директора КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» Алли Кучер затвердили план заходів Новорічних свят.

Після, одноголосним рішенням членів виконавчого комітету, були затверджені заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – виділення 18 ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС по 1000 грн. кожному.

У зв’язку зі зміною вартості складових на послуги по вивезенню побутових відходів, з метою приведення тарифів у відповідність до економічно обгрунтованих витрат, забезпечення стабільної роботи підприємства виконкомом прийняті два рішення про встановлення тарифів на надання комунальних послуг населенню, бюджетним організаціям та юридичним особам із захоронення та вивезення твердих побутових відходів у КП ВС «Водограй» та КП «ВУЖКГ Василівка»

Крім того, члени виконкому одноголосно прийняли рішення про:

1. внесення змін до рішення №312 від 11.03.2022 року «Про визначення переліку товарів, робіт та послуг, публічні закупівлі яких здійснюються виконавчими органами Вигодянської сільської ради – головними розпорядниками бюджетних коштів, комунальними підприємствами, установами та закладами без застосування процедур закупівель та спрощених закупівель в умовах воєнного стану»;

2. затвердження Висновку органу опіки та піклування Вигодянської сільської ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав;

3. затвердження протоколів, актів приймання-передачі гуманітарної допомоги, медичних засобів, продуктів харчування, витрачених на забезпечення внутрішньо-переміщених осіб, незахищених верств населення, членів сімей військовослужбовців Збройних сил України у період дії воєнного стану.

Також відповідно до звернень громадян присвоєно адресу житловому будинку, надано матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, які зареєстровані на території Вигодянської сільської ради.

Було заслухано звіт директора комунального підприємства «Вигодянський сількомунгосп «Водограй» про роботу комунального підприємства за 11 місяців 2022 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь