Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання із Днем Святим Миколаєм

Дата: 19.12.2022 09:07
Кількість переглядів: 98

Знову до нас приходить довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання. У цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. За це його називають Чудотворцем.

Ми, дорослі, що завжди подумки повертаємося у своє дитинство, та із вдячністю пригадуємо батьків, дідусів і бабусь, які створювали нам, так само, як ми сьогодні своїм дітям та онукам, святковий настрій, маємо подбати, щоб не дивлячись ні на що, це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого. 

Шановні юні та дорослі мешканці громади! Щиро вітаю зі Святим Миколою Чудотворцем! 

Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей, заради майбутнього. 

Нехай Микола Чудотворець відгукується на ваші молитви і завжди допомагає в житті! Нехай віра в диво допомагає долати будь-які перешкоди, дарує надію, вселяє впевненість.

Щиро бажаю, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися. Зичу миру та злагоди у кожну родину. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов’ю, а Ваше життя буде яскравим! Зі святом!

З повагою та найкращими побажаннями Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь