Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Діткам-сиротам та діткам, які опинилися в складних життєвих обставинах з нагоди дня Святого Миколая було вручено солодощі

Дата: 19.12.2022 17:39
Кількість переглядів: 118

Діткам-сиротам та діткам, які опинилися в складних життєвих обставинах з нагоди дня Святого Миколая було вручено солодощі.

В Україні є велика кількість людей з добрим серцем, справжньою любов’ю до дітей, щирим бажанням поділитися своїм теплом і турботою з тими, кому це дійсно потрібно.

19 грудня 2022 року діткам-сиротам та діткам, які опинилися в складних життєвих обставинах з нагоди дня Святого Миколая було вручено солодкі подарунки, придбані сільським головою. Таких діток в Вигодянській громаді нараховується 52.

Головним героєм свята став Святий Миколай, який вважається захисником знедолених, нужденних, воїнів, мандрівників, а також захисником усіх дітей.

Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК привітала дітей із зимовими святами, зокрема з днем Святого Миколая. Побажала усім здоров’я, щастя, злагоди, миру та здійснення найзаповітніших мрій. 

Даний захід організований Службою у справах дітей Вигодянської сільської ради за сприяння сільського голови.

Діти – це наше майбутнє! Тож нехай Святий Миколай у цей святковий день принесе усім діткам надію, щастя, здоров’я, здійснення найпотаємніших дитячих мрій та багато приємних подарунків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь