Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання з Днем енергетиків від сільського голови

Дата: 22.12.2022 09:28
Кількість переглядів: 101

У День енергетика ми вітаємо професіоналів, завдяки яким у наші будинки дають електрику -  працівників електростанцій, інженерів, ремонтників, допоміжний персонал.

2022-й… Надзвичайно важкий рік для всіх нас і нашої країни дуже чітко розставив за рейтингом важливості професії. Це — ВІЙСЬКОВІ, ЛІКАРІ, ВЧИТЕЛІ і, безумовно, ЕНЕРГЕТИКИ!

Після багаточисельних артилерійських і ракетних ударів рф по інфраструктурних об’єктах нашої країни, енергосистема України дуже далека від нормального стану — у ній зберігається значний дефіцит генерації та зруйновано безліч ліній електропередач та підстанцій в системоутворюючих і розподільних мережах. Але енергетики роблять все можливе та неможливе для відновлення подачі електроенергії і тепла до наших міст і населених пунктів, до споживачів всіх категорій в надскладних умовах, під обстрілами і на замінованих територіях!

Праця енергетиків дуже важлива для економіки. Без цих людей не було б світла і тепла в наших будинках, школах і лікарнях, неможливою була б робота телефонного зв'язку і транспорту. Це свято особливо люблять на сході України, де професія енергетика дуже затребувана.

Шановні працівники енергетичної галузі! Кажуть, що єдиний спосіб бути по-справжньому задоволеним життям — робити ту справу, яку вважаєш важливою, а єдиний спосіб зробити важливу справу — любити те, що ти робиш! Ваша Робота з великої літери наразі — яскравий доказ цього афоризму, вона займає головне місце у вашому житті, це справжній енергетичний фронт! Дякуємо і низький уклін за ваш героїзм і наснагу.

Здоров’я, Життя, Миру і Перемоги! Бережіть себе та своїх близьких! Заощаджуйте енергоресурси, але не треба економити енергію душевного тепла, генеруйте оптимізм і позитив!

Слава Україні! Слава енергетикам!

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК та виконавчий комітет Вигодянської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь