Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Акція "Новорічні свята - дітям!"

Дата: 26.12.2022 10:22
Кількість переглядів: 96

Новорічні свята – час коли очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і дивувань. Але найбільше чекають свят, звичайно, діти. В пору новорічних та різдвяних свят усі діти з нетерпінням очікують що ось-ось трапиться диво і здійсняться найзаповітніші мрії, виконаються новорічні бажання. Але саме головне для них - це, звичайно ж, незабутнє свято, можливість повірити у казку та отримати приємний подаруночок.

Новорічні подарунки для дітей громади від Вигодянської сільської ради – приємна щорічна традиція, щоб зберегти в дитячих серцях віру в прекрасне, віру в чудеса. Тому, в рамках акції «Новорічні свята - дітям» 25 грудня у будинках культури нашої громади пройшов святковий новорічний захід, на якому діткам  було роздано близько 1500 персональних подарункових пакунків із різноманітними солодощами від Миколайчика, що закуплені за рахунок коштів місцевого бюджету Вигодянською сільською радою. 

Крім того, Управління ОКМТ й КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» підготували для діток яскраву та захоплюючу новорічну програму з розважальними іграми, конкурсами, казковими персонажами й фотозону. По радісним усмішкам на дитячих обличчях було зрозуміло, що діти отримали яскраві враження, позитивні емоції та максимум задоволення від розважальної програми. Сподіваємось, що такий святковий настрій залишиться у них надовго!

Новий рік - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Нехай він буде для вас, ваших рідних і друзів роком добрих перемін, а дні світлих свят стануть незабутнім дивом і казкою, яка ніколи не скінчиться.
Нехай здійснюються ваші найпотаємніші й найфантастичніші мрії і задуми, серце буде зігріте любов’ю і теплом, домівка повниться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Миру вам та нашій країні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь