Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Акція "Давай творити добро"

Дата: 26.12.2022 21:14
Кількість переглядів: 78

Турбота про людей похилого віку та підтримка зв’язку між поколіннями є невід’ємною частиною нашого життя. І особливо зараз, напередодні різдвяно-новорічних свят ми раді подарувати тепло та святковий настрій тим, хто найбільше цього потребує. Все це в переддень Нового року вони отримали від Вигодянської сільської ради.

22-23 грудня 2022 року у Вигодянській громаді в рамках акції «Давайте творити добро разом», приуроченої до новорічних свят, особам похилого віку 65+ спеціалістами КУ «Центр надання соціальних послуг» Вигодянської сільської ради було роздано близько 1600 пакунків гуманітарної допомоги, що закуплені за рахунок коштів місцевого бюджету.

Ми вважаємо, що наш святий обов'язок дбати про людей похилого віку, підтримувати їх, допомагати. Вони потребують свята, гарного настрою, турботи й уваги і дуже приємно, що ми можемо їм це подарувати. Ми щороку знаходимо можливість  для допомоги бабусям та дідусям у переддень великих свят. І зустріч Нового року якраз одне з таких періодів. Погодьтеся, навіть незначна увага у ці дні наповнює душу особливим теплом і любов’ю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь