Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

29 грудня 2022 року у Вигодянському будинку культури проведено підсумкову нараду з керівниками структурних управлінь та підрозділів

Дата: 30.12.2022 10:19
Кількість переглядів: 104

29 грудня 2022 року у Вигодянському будинку культури проведено підсумкову нараду з керівниками структурних управлінь та підрозділів.

У наради взяли участь: голова Вигодянської сільської ради Алла Рибачок, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олексій Дерманчук, секретарі Ганна Ясінковська та Катерина Гюльахмедова, старости старостинських округів, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Валентина Грабовська, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Лариса Шушман, директор КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» Алла Кучер і начальники відділів сільської ради. 

Звертаючись до керівників Алла Юріївна подякувала усім за плідну роботу у 2022 році, який був непростим для усіх. Також побажала щоб новорічні та різдвяні свята принесли мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

Старости, керівники структурних підрозділів та працівники апарату сільської ради доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи. Крім того, обговорено та проаналізовано виконані роботи у 2022 році, плани на наступний рік, роботу старост в округах, діяльність закладів охорони здоров’я та культури у селах. Визначено завдання на прийдешній рік і актуальні проблеми, що потребують негайного рішення. 

Завершуючи нараду очільниця громади побажала присутнім міцного здоров’я, здійснення усіх планів та задумів, гарного настрою і любові, гармонії та вдачі, і знову ж таки, миру та скорішої нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь