Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Акція до різдвяних свят "Ти не один на Різдво"

Дата: 13.01.2023 16:43
Кількість переглядів: 96

Зима, не дивлячись ні на що, радує нас святами. Й у вирі воєнних подій ми пам'ятаємо про тих, хто потребує нашої підтримки в цей складний час. Цьогоріч у період різдвяних та новорічних свят ми знаходимо можливість дарувати святковий настрій одиноким людям нашої громади.

12-13 січня 2023 року за сприяння та підтримки сільського голови Алли РИБАЧОК, КУ «Центр надання соціальних послуг» та КЗ «Центр культури, дозвілля та туризму» організували акцію «Ти не один на Різдво». У рамках цієї акції працівниками вище вказаних установ, разом з старостами старостинських округів, учасницями кавер-дуету «Сюрприз» та колективу «Подружки» було відвідано 34 одиноко проживаючих громадян, яких привітали зі святом та вручили калачі й продуктові набори. 

У теплій, дружній та щирій атмосфері, з побажаннями здоров`я та всіляких гараздів у новому році пройшли привітання. Зі сльозами на очах та безмежною вдячністю люди слухали колядки та приймали подарунки. Приємні враження та позитивні емоції були отримані в ході цих зустрічей, із сподіваннями на те, що протягом всього року різдвяна зірка буде об’єднувати усіх нас!

Погодьтеся, навіть незначна увага в ці дні наповнює душу особливим теплом і любов’ю. Тому так важливо пам’ятати про збереження українських традицій, тепле спілкування у колі найдорожчих нам людей, а особливо з людьми одиноко проживаючими, пенсіонерами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь