Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Робоча нарада

Дата: 17.01.2023 11:42
Кількість переглядів: 93

Вчора, 16 січня 2023 року, Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК, провела щотижневу апаратну нараду за участю заступника голови Олексія ДЕРМАНЧУКА та секретарів Катерини ГЮЛЬАХМЕДОВОЇ й Ганни ЯСІНКОВСЬКОЇ, на якій були присутні старости і керівники та працівники структурних підрозділів сільської ради.

Увагу акцентовано на забезпеченні функціонування громади під час екстрених та аварійних відключень споживачів від електроживлення. 

Першочергові питання, що були розглянуті, стосувалися водопостачання та електропостачання у громаді. Старости відзвітували про стан водопостачання та наявні поточні проблеми в округах і про шляхи їх вирішення. 

Що стосується електропостачання, то було зазаначено, що після останнього масового ракетного обстрілу 14 січня в Одесі та Одеській області знову почали застосовувати графіки екстренних відключень  задля усунення пошкоджень, які нанесла росія по енергетичним об’єктам України. Тому треба забезпечити безперебійну роботу Пункту Незламності та пунктів обігріву в селах. Також голова громади вкотре нагадала про ощадливе використання електроенергії. 

Керівники структурних підрозділів доповіли про основні проблемні питання, які вирішувались у звітному періоді, визначили пріоритетні напрямки роботи на найближчий період. Зокрема були обговорені питання щодо захисту прав дітей, відкриття класів безпеки у навчальних закладах ОТГ, створення гуртка для учнів Кам’янського ліцею, проведення конкурсу на опорний навчальний заклад та ін. 

За результатами наради сільський голова Алла РИБАЧОК надала окремі доручення присутнім відповідно до розподілу функціональних обов’язків.  

По завершенні Алла Юріївна подякував усім присутнім за працю і відповідальне ставлення до роботи, а також побажала плідногоробочого тижня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь