Шановні жителі Вигодянської громади!!!

Дата: 17.01.2023 14:08
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Шановні жителі Вигодянської громади!!!

Наша країна 11 місяців відкрито протистоїть цинічному та підступному ворогу, який не жаліючи ні сил, ні ресурсів намагається знищити нас та нашу державу. Вторгнення росії в Україну призвело до великих людських жертв, масового переміщення населення та значного пошкодження інфраструктури. Величезним був також вплив на економічну активність: реальний ВВП різко скоротився, інфляція різко зросла, торгівля була серйозно порушена, а бюджетний дефіцит зріс до безпрецедентного рівня. Це, у свою чергу, має вплив і на населення, і на підприємства різних форм власності.

Враховуючи вище викладене, на сьогодні чинні тарифи на водопостачання не дозволять КПВС «Водограй» вчасно розраховуватись за спожиту електроенергію, в результаті чого на 01.01.2023 у підприємства є заборгованість за споживання електричної енергії (70-80% місячних доходів підприємства йде на оплату спожитої електроенергії) та одночасно забезпечувати села громади послугами з централізованого водопостачання. Також на зміну вартості окремих складових структури тарифів на водопостачання впливають чинники, які не залежать від підприємства, а саме: збільшення податків, зборів, платежів, підвищення цін (тарифів) на реагенти, паливно-енергетичні ресурси. Також треба брати до уваги збільшення використання паливно-енергетичних ресурсів для запуску генераторів, які використовуються під час тривалого відключення електроенергії для роботи насосів.

Саме тому , на виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір коригувати тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, КПВС «Водограй» 11 січня 2023 року повідомили споживачів про намір здійснити коригування діючих тарифів на водопостачання.

Але, беручи до уваги, численні усні та письмові звернення мешканців Вигодянської громади, а також електронну петицію на офіційному сайті від 14.01.2023 року «Проти підвищення тарифів на водопостачання», з проханням не підвищувати тарифи та переглянути тариф, який був впроваджений рішенням виконавчого комітету Вигодянської сільської ради від 13.05.2021 р. № 84 «Про затвердження тарифів КП ВС «Водограй» на надання комунальних послуг з водопостачання», ДАНЕ ПИТАННЯ ЗНЯТО З ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЗГІДНО РОЗПОРЯДЖЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ВІД 17.01.2023 РОКУ ЗА №6-СР, ТА ЙОГО РОЗГЛЯД ВІДТЕРМІНОВУЄТЬСЯ.

Сподіваємося на ваше розуміння, співпрацю та сприйняття ситуації, що склалася.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь