Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

19 січня 2023 року відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради

Дата: 20.01.2023 10:43
Кількість переглядів: 55

Фото без описуФото без опису

19 січня 2023 року відбулося перше у цьому році засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Алли РИБАЧОК. У ході засідання було розглянуто низку питань із різних важливих сфер життєдіяльності громади.

На засіданні розглянули 11 питань порядку денного. Члени виконкому схвалили ряд штатних розписів закладів дошкільної освіти, закладів освіти, комунальних установ та підприємств. Затвердили звіт про виконання місцевого бюджету за 2022 рік, про який доповідала начальник фінансового управління Ольга ЛАПТЄВА.

Заслухавши інформацію в.о. директора КУ "Центр культури, дозвілля та туризму", виконавчий комітет затвердив перелік заходів у сфері культури у Вигодянській територіальній громаді на 2023 рік.

Секретар сільської ради Ганна ЯСІНКОВСЬКА ознайомила присутніх з проектом рішення "Про затвердження особистого прийому по сільській раді на 2023 рік", після чого було прийнято відповідне рішення.

Крім того, блок питань, які розглянув виконавчий комітет, стосувався соціального захисту населення та захисту прав дітей.

Також в порядку інформування перед членами виконавчого комітету виступили головний спеціаліст з юридичних питань Каріна МОЛЧАНОВА, яка доповіла про процес створення волонтерської громадської організації, та директор КП "Водограй" Геннадій ЄЛСУКОВ, який детально ознайомив усіх присутніх з причинами коригування цін на водопостачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь