Акція до Дня Соборності України "В єднанні сила"

Дата: 22.01.2023 12:34
Кількість переглядів: 111

День Соборності – одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити. Оскільки це свято пов’язане з процесом об’єднання українських земель, заходи, що проводяться 22 січня, покликані відобразити саме його. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

Ми українці сьогодні одна велика родина. Серед нас нема своїх і чужих. Наші бабусі і дідусі, які трудилися заради нас – майбутніх поколінь, все своє життя сьогодні потребують нашої допомоги. Й турбота про людей похилого віку не повинна мати епізодичний характер, адже вона необхідна щодня, щохвилини, щомиті.

Саме тому, 20 січня 2023 року артисти-аматори та працівники філій КУ "Центр культури, дозвілля та туризму" Вигодянської сільської ради у рамках акції "В єднанні сила" до Дня Соборності України відвідали людей похилого віку, що проживають у Вигодянській громаді, та допомогли їм по домашньому господарству.

У теплій та щирій атмосфері, з побажаннями здоров'я, миру ти а благополуччя працівники культури пригощали бабусь українськими стравами, які готували власноруч разом з ними. Це борщ, вареники та пиріжки. Також артисти принесли бабусям свяченої води, смаколиків до чаю й подарунки на згадку.

Зі сльозами на очах, щирими посмішками та словами вдячності зустрічали наших активістів. Гості подарували бабусям святковий настрій, позитивні емоції та безліч вражень. 

Наша мета - допомогти та приділити увагу тим, хто цього потребує. Адже Соборність - це єднання, а в єднанні наша сила. 

Також, День Соборності - це привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості нашого народу – честь, гідність, вихованість та стійкість. Й нам є чому навчитися у цих досвідчених людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь