Акція до Дня Соборності України "В єднанні сила"

Дата: 22.01.2023 12:34
Кількість переглядів: 100

День Соборності – одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити. Оскільки це свято пов’язане з процесом об’єднання українських земель, заходи, що проводяться 22 січня, покликані відобразити саме його. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що ми всі – це один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити.

Ми українці сьогодні одна велика родина. Серед нас нема своїх і чужих. Наші бабусі і дідусі, які трудилися заради нас – майбутніх поколінь, все своє життя сьогодні потребують нашої допомоги. Й турбота про людей похилого віку не повинна мати епізодичний характер, адже вона необхідна щодня, щохвилини, щомиті.

Саме тому, 20 січня 2023 року артисти-аматори та працівники філій КУ "Центр культури, дозвілля та туризму" Вигодянської сільської ради у рамках акції "В єднанні сила" до Дня Соборності України відвідали людей похилого віку, що проживають у Вигодянській громаді, та допомогли їм по домашньому господарству.

У теплій та щирій атмосфері, з побажаннями здоров'я, миру ти а благополуччя працівники культури пригощали бабусь українськими стравами, які готували власноруч разом з ними. Це борщ, вареники та пиріжки. Також артисти принесли бабусям свяченої води, смаколиків до чаю й подарунки на згадку.

Зі сльозами на очах, щирими посмішками та словами вдячності зустрічали наших активістів. Гості подарували бабусям святковий настрій, позитивні емоції та безліч вражень. 

Наша мета - допомогти та приділити увагу тим, хто цього потребує. Адже Соборність - це єднання, а в єднанні наша сила. 

Також, День Соборності - це привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості нашого народу – честь, гідність, вихованість та стійкість. Й нам є чому навчитися у цих досвідчених людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь