Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Оголошення про проведення засідання 30 чергової сесії сільської ради VIII скликання 02 лютого 2023 року о 14.00 годині

Дата: 23.01.2023 15:05
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 23 січня 2023 року № 8-СР  «Про скликання чергової  30-ї сесії 8 скликання сільської ради», 02 лютого 2023 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул..Центральна,46 ( ІІ поверх) о 14-00 годині відбудеться чергова 30 сесія сільської ради 8 скликання.

На порядок 30-ї сесії виносяться наступні питання:

  1. Про виконання місцевого бюджету Вигодянської сільської ради за 2022 рік.
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1269 -VIІI від 22 грудня 2022 року „Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради  Одеського району  Одеської області на 2023 рік” (15546000000).
  3. Про затвердження плану організаційно -  масової  роботи сільської  ради на 2023 рік.
  4. Про зміну назви загального  відділу   виконавчого  комітету   Вигодянської  сільської ради на  «Відділ документообігу,   правової, кадрової , інформаційної та загально-організаційної   роботи  виконавчого комітету Вигодянської  сільської  ради».
  5. Про зміну назви  відділу земельних  відносин   виконавчого  комітету  Вигодянської  сільської ради на  «Відділ земельних відносин,  екології та сільського господарства виконавчого  комітету Вигодянської   сільської  ради».
  6. Про внесення  змін до структури виконавчих органів Вигодянської  сільської ради,    загальної чисельності апарату ради та  її виконавчих органів.
  7. Про внесення змін до структури та загальної    чисельності комунального закладу   «Центру культури,   дозвілля та туризму» Вигодянської сільської ради Одеського району   Одеської області з філіями .
  8. Про затвердження Порядку проведення конкурсу  на визначення опорного закладу   загальної середньої освіти  Вигодянської сільської ради Одеського району Одеської області .
  9. Про виконання  соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на території Вигодянської сільської ради.
  10. Про  внесення змін до «Програми соціальної підтримки малозахищених верств населення Вигодянської сільської ради на  2023-2025 роки».
  11. Про внесення змін до «Програми фінансової  підтримки комунальних    підприємств  Вигодянської сільської ради на 2021-2023 роки».
  12. Про внесення змін до Програми «Безпека громади», на території Вигодянської  сільської ради 2022-2024 роки».
  13. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр. Післяр Олегу Юрійовичу та гр. Післяр Вірі Григорівні у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка,  вулиця Центральна, 72.
  14. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1422 га,  та безоплатну передачу гр. Кардаш Наталії Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне,  вул. Спортивна, 6.
  15. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1800 га, та безоплатну передачу гр. Раділову Михайлу Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка,  вул. Центральна, 51.
  16. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2260 га, та безоплатну передачу гр. Нагорневичу Олександру Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вулиця 40 років Перемоги, 40.
  17. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2473 га, та безоплатну передачу гр. Маловіченко Марині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вулиця Тіниста, 37.
  18. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2030 га, та безоплатну передачу гр. Кудрі Ірині Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вулиця Шкільна, 2.
  19. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1562 га, та безоплатну передачу гр. Пономаренку Євгену Олексійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вулиця Новоселів, 12.
  20. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу гр. Девятьяровій Валентині Савелівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вулиця Молодіжна, 41.
  21. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,2500 га,  та безоплатну передачу гр. Берневек Наталії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Петрове,  вулиця Степова, 50.
  22. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1230 га,  та безоплатну передачу гр. Авраменко Ніні Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода,  вулиця Зелена, 32.
  23. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,1619 га, та безоплатну передачу гр. Шойко Валерію Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, селище Дослідне,  вулиця Каштанова, 9.
  24. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (та її закріплення межовими знаками на місцевості) площею 0,0861 га, та безоплатну передачу гр. Гуцол Ганні Антонівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода,  вулиця Механізаторів, 5.
  25. Про надання дозволу гр. Алексеєнко Анжеліці Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,0954 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Космонавтів, буд. 71.
  26. Про надання дозволу гр. Швець Володимиру Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  площею 0,1646 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)за адресою: Одеська область, Одеський район, село Вигода, вулиця  Шилова, буд. 95.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо   встановлення  ( відновлення)  меж земельної ділянки  в натурі ( на місцевості)  площею 0,0300 га гр. Гусейнханову Рамізу Фахрад огли  для  будівництва та обслуговування магазину господарських потреб та автозапчастин  за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада,автодорога Одеса-Кучурган 32 км, будинок 3(за межами населеного пункту).
  28. Про розгляд клопотання ПРАТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  щодо погодження розміщення об’єктів електроенергетики нежитлового приміщення комплекс будівель та споруд №2, буд. 9 на території Вигодянської сільської ради.
  29. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь