Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

24 січня 2023 року, внутрішньо переміщені особи та учні освітніх закладів Вигодянської громади відвідали «Марафон професій»

Дата: 25.01.2023 22:14
Кількість переглядів: 89

Вчора, 24 січня 2023 року, внутрішньо переміщені особи та учні освітніх закладів Вигодянської громади відвідали «Марафон професій», який проходив у м. Одесі на базі державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості».

Метою даного заходу було ознайомлення внутрішньо переміщених осіб та учнів з професіями, які наразі актуальні для нашої країни, адже, на сьогодні значною проблемою є працевлаштування мешканців нашого району. Мати якісну освіту та потрібну на ринку праці професію дуже важливо, особливо в умовах війни, так як після Перемоги ми маємо відбудовувати нашу країну.

Фахівці центру служби зайнятості провели екскурсію, продемонстрували і розказали про тонкощі різних професій та можливості навчального центру.

Дякуємо Одеському центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та Одеській районній державній адміністрації за корисну та інформативну зустріч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь