Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Патріотичний автопробіг до Дня затвердження Державним прапором України Національного прапора Постановою Верховної Ради України та вшанування загиблих Героїв-захисників нашої громади

Дата: 28.01.2023 02:35
Кількість переглядів: 74

Патріотичний автопробіг до Дня затвердження Державним прапором України Національного прапора Постановою Верховної Ради України та вшанування загиблих Героїв-захисників нашої громади

27 січня 2023 року у Вигодянській громаді пройшов патріотичний автопробіг. Головним атрибутами якого стали українські прапори, адже саме з цим символом у руках наші предки боролися за свободу і незалежність України. За нього і з ним продовжують зараз боротися з російськими окупантами і проливати кров наші Захисники.

Колона з 7-ми автомобілів з представниками місцевої влади, працівниками установ, організацій та підприємств Вигодянської ОТГ проїхала селами громади. Від Вигодянського будинку культури, звідки розпочався автопробіг, близько 30-ти учасників заходу вирушили до кладовища села Вигода, де відбулося урочисте покладання квітів до могил загиблих воїнів. Далі колона рушила до села Секретарівка, на кладовищі якого вшанували пам’ять ще двох загиблих Захисників. Проїхавши такими населеними пунктами громади як Курган та Березань учасники повернулися до села Вигода. 

Автопробігом хотіли не лише вшанувати загиблих бійців, а й підтримати тих, хто воює за нашу незалежність та свободу зараз та нагадати українцям про те, що, на превеликий жаль, війна все ще триває. Саме тому нам треба бути згуртованими, єдиними для того, щоб наша Україна була як моноліт потужна й ми перемогли у цій війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь