Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

2 лютого 2023 року під головуванням сільського голови Алли РИБАЧОК відбулося пленарне засідання 30 сесії VIII скликання Вигодянської сільської ради, під час якого було розглянуто 30 питань

Дата: 03.02.2023 14:59
Кількість переглядів: 69

2 лютого 2023 року під головуванням сільського голови Алли РИБАЧОК відбулося пленарне засідання 30 сесії VIII скликання Вигодянської сільської ради,  під час якого  було розглянуто 30 питань.

Одним з перших питань пленарного засідання сесії був звіт начальника фінансового управління Ольги ЛАПТЄВОЇ про виконання місцевого бюджетуза 2022 рік, який бкло затверджено депутатами одноголосно. Також після інформації начальника ФУ сесія ухвалила зміни до місцевого бюджету сільської ради на 2023 рік.

З метою забезпечення ефективної діяльності сільської ради в 2023 році, розглянувши план роботи сільської ради на 2023 рік, сесія Вигодянської сільської ради вирішила затвердити план організаційно-масової роботи сільської ради.

Заслухавши доповідь секретаря сільської ради Ганни ЯСІНКОВСЬКОЇ, депутати сільської ради затвердили зміни назви загального відділу виконавчого комітету  Вигодянської  сільської ради на  «Відділ документообігу, правової, кадрової, інформаційної та загально-організаційної роботи  виконавчого комітету Вигодянської  сільської  ради» та відділу земельних  відносин виконавчого  комітету  Вигодянської  сільської ради на  «Відділ земельних відносин, екології та сільського господарства виконавчого комітету Вигодянської   сільської  ради». З метою удосконалення структури виконавчих органів сільської ради, забезпечення належного функціонування структурних підрозділів, установ та організацій Вигодянської сільської ради депутати прийняли рішення про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату сільської ради та її виконавчих органів і комунального закладу «Центру культури, дозвілля та туризму».

Крім того,  метою створення єдиного освітнього простору, забезпечення умов для рівного доступу осіб до якісної освіти, раціонального і ефективного використання наявних ресурсів суб’єктів округу, їх модернізації сесія затвердила Порядку проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Вигодянської сільської ради.
Далі, начальник Відділу соціального захисту населення Наталя СААКЯН відзвітувала про виконання соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на території Вигодянської сільської ради за 2021-2022 роки.

Депутатський корпус, з метою подальшого посилення соціального захисту малозабезпечених верств населення, з метою забезпечення стабільної роботи КП ВС «Водограй», КП «Кам’янське» та КП ВУЖКГ с. Василівка й їх фінансової підтримки, а також з метою забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності, ухвалив три рішення про внесення змін до ряду програм, а саме, Програма соціальної підтримки малозахищених верств населення Вигодянської сільської ради на 2023-2025 роки, Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Вигодянської сільської ради на 2021-2023 роки та Програми «Безпека громади».  

Окрім вищезгаданих питань, були також були ухвалені земельні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь