Вигодянська громада у жалобі

Дата: 03.02.2023 15:09
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

Вигодянська громада у жалобі

На війні з російськими окупантами загинув 24-річний мешканець Вигодянської громади, Боднаровський Дмитро Андрійович. Молоде життя забрала війна, залишивши назавжди пустку та біль у серці батьків, родичів, друзів, знайомих та земляків.

Дмитро народився у 1998 році та проживав в селі Паліївка. Був доброю відповідальною людиною, справжнім патріотом. Захищати рідну країну пішов з перших днів вторгнення. На жаль, загинув під час жорстоких боїв поблизу населеного пункту Бахмут, що на Донеччині. 

За попередніми даними, траурний кортеж з тілом загиблого Героя прибуде до с.Паліївка 5 лютого 2023 року.

Для вшанування Героя, віддання йому належної шани, просимо мешканців громади утворити живий коридор та гідно зустріти нашого Захисника, який віддав життя за Україну. 

Маршрут живого коридору пролягатиме від ферми біля с.Зоряного, по с.Паліївка, вулиці Центральна до будинку, де проживав загиблий. Для бажаючих віддати шану Захиснику та взяти участь у коридорі шани з села Вигода від магазину «Весна» буде відправлятися автобус до с.Паліївка у неділю, 5 лютого.

Похорон відбудеться 6 лютого 2023 року. Поховають Героя на Алеї Слави, що на кладовищі у с. Вигода.

Про можливі зміни, уточнення часу живого коридору буде повідомлено додатково. Слідкуйте за оновленнями.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким Героя. Поділяємо ваш безмежний біль. Царство Небесне воїну та вічна пам'ять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь