Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Щиро і сердечно вітаємо з Днем народження голову Одеської обласної державної (військової) адміністрації Максима МАРЧЕНКА!

Дата: 10.02.2023 16:31
Кількість переглядів: 1219

Фото без опису

Щиро і сердечно вітаємо з Днем народження голову Одеської обласної державної (військової) адміністрації Максима МАРЧЕНКА!

Шановний Максиме Михайловичу, прийміть сердечні вітання з Днем народження!

Посада голови облдержадміністрації, особливо у такий складний для нашої країни час, передбачає високу відповідальність та працездатність, вміння ефективно працювати на користь суспільства, відстоювати свою думку і, водночас, знаходити компроміси. Усіма цими якостями, безумовно, Ви володієте.
Ваш високий професіоналізм, компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликає повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами.

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, в серці – добре і сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а все зроблене Вами добро повертається сторицею! Міцного Вам здоров’я, широкого життєвого шляху та плідної роботи на благо нашої славної Одещини!

Дякуємо за Вашу працю, турботу та відданість. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

Хай Господь Бог оберігає й допомагає!

Разом до Перемоги 🇺🇦!

З повагою та найкращими побажаннями Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК та виконавчий комітет Вигодянської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь