Рейд в с. Червона Гірка для обстеженні умов проживання сім'ї, яка знаходяться в складних життєвих обставинах

Дата: 10.02.2023 16:56
Кількість переглядів: 118

Головою сільської ради Аллою РИБАЧОК, начальником Служби у справах дітей Ольгою ЄЛСУКОВОЮ, старостою Кам'янського старостинського округу Володимиром БОКІЄМ, дільничним офіцером поліції Олександром ОЛІЙНИКОМ та іншими членами комісії з прав захисту дітей був здійснений рейд в с. Червона Гірка для обстеженні умов проживання сім'ї, яка знаходяться в складних життєвих обставинах.

При обстеженні комісією було виявлено жахливі незадовільні умови проживання та виховання малолітніх дітей. Такі умови загрожують здоров'ю та життю дітей, сім'я не одноразово була нами відвідана, мати та батько були  попереджені про належне виконання батьківських обов'язків, але нехтували нашими зауваженнями та попередженнями і нічого не змінили з моменту останнього приїзду комісії,  тому,  комісією було прийнято рішення про негайне вилучення малолітніх дітей.

Служба у справах дітей закликає батьків відповідально ставитись до виконання батьківських обов`язків та потреб дітей та нагадує, що за будь-які протиправні дії передбачена адміністративна та кримінальна  відповідальність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь