У Василівському старостинському окрузі Вигодянської громади пройшов благодійний ярмарок "І піснею, і словом наблизимо жадану Перемогу"

Дата: 25.02.2023 20:10
Кількість переглядів: 119

У Василівському старостинському окрузі Вигодянської громади пройшов благодійний ярмарок "І піснею, і словом наблизимо жадану Перемогу". Було зібрано 33 513 грн на придбання найнеобхідніших речей для наших захисників, які мужньо дають відсіч ворогу та оберігають наш спокій.

Жителі Вигодянської громади  вкотре об'єднують зусилля у прагненні допомоги нашим воїнам здолати ворога та наблизити Перемогу.

Організували ярмарок спільними зусиллями КУ "Центр культури, дозвілля та туризму", старости, жителі округу, працівники будинків культури, дитячих садочків та навчальних закладів.

Весело, дружньо та смачно проходив благодійний ярмарок.

Аби на ярмарку всім було цікаво, захід супроводжувала концертна програма з українськими патріотичними і військовими піснями за участю місцевих колективів і артистів, учасників художньої самодіяльності філій КУ "ЦКДтаТ".

А поки артисти-аматори дарували присутнім свої виступи з імпровізованої сцени, на столиках для торгів продавці пропонували відвідувачам найрізноманітніший асортимент. Ґазди і ґаздині активно припрошували гостей придбати різноманітні вироби декоративно-ужиткового мистецтва, патріотичні сувеніри, прикраси, унікальні речі ручної роботи, смаколики та ще багато цікавого.

Крім того, всі бажаючі могли скуштувати смачні плов та юшку від наших воїнів-захисників, які були присутні на заході.

А наймолодші мешканці нашої громади мали можливість покататися верхи на справжньому козацькому коні під керівництвом Ігоря Зайкова. 

Відвідавши ярмарок кожен отримав незабутні емоції, а головне – підтримав наших захисників та наблизив нашу Перемогу ще на один крок.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї корисної справи, за активність, ініціативність та підтримку. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися часом, любов'ю та добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку підтримати воїнів, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти і вдячності.

Бажаємо всім миру і благополуччя!

СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь