Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання з 91 річницею утворення Одеської області

Дата: 27.02.2023 11:54
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Шановні жителі Вигодянської громади!

Вітаємо всіх вас з 91-річницею утворення Одеської області!

Неповторна історія нашої неповторної землі багата на визначні події та видатні імена людей, які здобували славу рідному краю.

Одещина витримала чимало випробувань, але вистояла у вирі змін і лихоліть. І на сьогодні це потужний індустріально-аграрний регіон, житниця нашої держави. Ці землі є глибоко самобутніми та разом з цим містять в собі кращі риси культур народів і країн, які мали вплив на Одещину впродовж тривалого часу.

Найбільшою гордістю та окрасою регіону є мешканці Одеської області, які, не втративши власної автентичності та залишаючись вірними собі та своїй історії, піклуються про розвиток і стабільність рідного краю. Водночас наша область живе єдиним економічним, політичним і культурним життям з усією Україною.

В цей непростий час, незважаючи на війну, Одещина щодня доводить свою силу, єдність, гостинність, небайдужість та високу громадську позицію.

Сьогодні ми приймаємо родини внутрішньо переміщених осіб та надаємо їм допомогу, підтримуємо ЗСУ та місцеву самооборону. Та разом з тим ні на день не припиняється реалізація проєктів та благоустрій населених пунктів. Область живе. Область розвивається. Життя триває, і ми разом наближаємо нашу перемогу.

Тож нехай у цей непростий час, наша згуртованість, прагнення жити вільно і демократично стануть запорукою збереження цілісної адміністративної одиниці – Одещини та подальшого розвитку області у складі єдиної, незалежної, суверенної України. Переконані, що це стане можливим завдяки працьовитим, мудрим, чесним людям, патріотам, які безмежно люблять свою Батьківщину.

Бажаємо вам, дорогі наші земляки, миру, злагоди, родинного затишку, достатку та нових  звершень на благо нашої області і всієї держави.

З повагою Вигодянський сільський голова Алла РИБАЧОК та виконавчий комітет Вигодянської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь