Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

До річниці боїв за північ в Україні стартувала кампанія #МістаГероїв

Дата: 24.03.2023 18:18
Кількість переглядів: 102

До річниці боїв за північ в Україні стартувала кампанія #МістаГероїв
До річниці звільнення понад 1000 населених пунктів у різних областях України стартувала медіа кампанія під назвою «Міста Героїв». 
Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року дійсно стало важливою подією для народу України та всього світу. Це стало свідченням,  що українська армія та народ здатні боротися за свою незалежність та територіальну цілісність. Це також показало, що Росія не є такою сильною, якою її можуть сприймати, і що її дії загрожують не тільки Україні, але й міжнародній стабільності та безпеці.
Говорячи про звільнення півночі, не забуваємо про те, що оборона України тривала на багатьох напрямках. Героїчна оборона на Харківщині і на Донбасі, на півдні, на землі і на морі, дала можливість Силам оборони і безпеки України діяти на півночі. Битви на півночі та звільнення північних регіонів – це частина загальної оборонної операції України, і героїзм та стійкість кожного нашого воїна стали частиною оборонного успіху України навесні 2022 року на півночі.
Звільнівши Північ, українці побачили, що окупанта можна вигнати. Сили оборони продовжили рух  на півдні України. Звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України  звільнивши Харківщину, ми отримали впевненість, що можемо звільнити всю нашу землю. Але початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей. Росіяни стверджували, що їхня втеча з Київщини – це “акт доброї волі”. Цими заявами вони намагалися прикрити ганебність своєї поразки, яку цілком і повністю забезпечили Сили оборони і безпеки України своїми відважними та вмілими діями.
В рамках кампанії ми відзначаємо не лише конкретні міста, які відіграли ключове значення, а й людей, які стали основою опору у всіх куточках звільненої України. Важливо зазначити, що це було можливо завдяки наполегливості та мужності тисяч військових та добровольців, які боролися проти окупантів, та завдяки підтримці всіх українців, які виражали свою підтримку та відданість державі. Звільнення цих територій - це тільки початок, і Україна  продовжує працювати над тим, щоб повернути відчуття безпеки та стабільності своїм громадянам та забезпечити належний розвиток країни.
#МістаГероїв – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили близьких та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь