ДАЙДЖЕСТ НОВИН ПРО БЛАГОУСТРІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ВИГОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 27.03.2023 12:54
Кількість переглядів: 145

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

ПРО БЛАГОУСТРІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ВИГОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Благоустрій території – питання, актуальне в усі часи. Всі ми воліємо перебувати в умовах, сприятливих для життєдіяльності людини. Та поряд із цим ми маємо усвідомлювати і твердо знати: стан територій, на яких ми проживаємо, господарюємо, проводимо своє дозвілля, залежить від кожного з нас, і це беззаперечна істина.

Дороги, двори та вулички — це обличчя нашої громади, і саме їх стан, охайність та чистота покликані забезпечити нам комфортне проживання у рідній ОТГ.

Саме тому з першими погожими весняними днями у кожному населеному пункті громади закипіла робота по прибиранню, озелененню та благоустрою територій.

РОБОТА КП ВС «ВОДОГРАЙ»

Працівниками комунального підприємства ВС «Водограй» було організовано та проведено грунтовну роботу з вивозу сміття з території кладовищ сіл Вигода, Дослідне, Петрове, Паліївка, реконструкції та впорядкування територій дитячих майданчиків, автобусної зупинки біля заправки у селі Вигода. Крім того, проведено прибирання на Біляївському перехресті, біля дитячого садочка у селі Дослідному та біля школи у селі Паліївка.

ВАСИЛІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

У селі Василівка протягом минулого тижня місцеві жителі організували велике прибирання у центрі села. Також працівниками комунального підприємства «ВУЖКГ села Василівка» було встановлено на дитячому майданчику дві гойдалки та гірку й проведено прибирання на території.

СЕКРЕТАРІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Мешканці сіл Секретарівка та Михайлівка розпочали роботи з благоустрою прибиранням території кладовища, узбіччя доріг, впорядкування території установ й організацій, висадкою дерев – липа та сосна.

КАМ’ЯНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

На минулому тижні всі охочі та небайдужі мешканці сіл Кам’янка й Червона Гірка долучилися до впорядкування територій біля будинку культури, будівлі старостату, прибирання узбіч доріг по вулицях Центральна та Тираспольська.

БЕРЕЗАНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

У селі Курган 24 березня було організовано прибирання й впорядкування території кладовища, до якого долучилася значна кількість мешканців населеного пункту.

Щиро дякуємо усім хто долучився до заходів з благоустрою й впорядкування територій нашої громади. Так тримати й на далі, адже це тільки початок!

Велике прохання долучатися до спільної справи наведення порядку на своїх подвір’ях, присадибних ділянках та на прилеглих територіях, адже це відповідальна справа кожного з нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь