Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під час громадського обговорення щодо зміни перейменування зупиночного пункту «Жовтнева», який розташований на території Вигодянської громади

Дата: 03.04.2023 12:51
Кількість переглядів: 146

Організатор громадського обговорення – Вигодянська сільська рада.

Громадське обговорення проводилось з питання перейменування зупиночного пункту «Жовтнева», який розташований на території Вигодянської громади.

Громадське обговорення проводилось Вигодянською сільською радою відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи лист Виробничого підрозділу «Одеська об’єднана дирекція залізничних перевезень» АТ «Українська залізниця» від 01 лютого 2023 року № ДН-1-18/69, та розпорядження сільського голови № 30-СР від 20 лютого 2023 року «Про проведення  громадського обговорення щодо перейменування зупиночного пункту  «Жовтнева».

Громадське обговорення було заплановано  провести у формі електронних консультацій з громадськістю(посилання на опитування: https://forms.gle/SYJzdWtKyh4vmeaR9 на офіційному веб-сайті сільської ради, мережі Facebook  в строк до 21 березня 2023 року.

В голосуванні взяли участь  27 учасників, за результатами отриманих пропозицій (зауважень) учасників громадського обговорення пропозицію щодо перейменування зупиночного пункту «Жовтневий» на честь загиблого військовослужбовця Василя Шушмана надали 5 учасників.

2 учасники громадського обговорення надали пропозицію перейменувати зупиночний пункт «Жовтневий» на «Світлий», 3 учасники надали пропозицію назву «Важне», також надали по 1 пропозиції щодо таких назв "Незламна", "Тиха", "Україна", "Березнева", "Перемоги", "Сонячна" .

Таким чином, громадське обговорення, яке було проведено у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті сільської ради відбулося. Остаточне вирішення питання перейменування вулиці приймає сесія сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь