Оголошення про проведення засідання 32 чергової сесії сільської ради VIII скликання 12 квітня 2023 року о 13.00 годині

Дата: 03.04.2023 12:53
Кількість переглядів: 181

 

Фото без опису

 

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 03 квітня 2023 року № 47-СР  «Про скликання чергової  32-ї сесії 8 скликання сільської ради», 12 квітня 2023 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул..Центральна,46 ( ІІ поверх) о 13-00 годині відбудеться чергова 32 сесія сільської ради 8 скликання.

На порядок 32-ї сесії виносяться наступні питання:

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1269 -VIІI від 22 грудня 2022 року „Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради  Одеського району  Одеської області на 2023 рік” (15546000000).
  2. Про виконання  місцевого бюджету Вигодянської сільської ради Одеського району  Одеської області за  І квартал 2023 року.
  3. Про звіт Вигодянського сільського голови про підсумки роботи за 2022 рік.
  4. Про звіти старостів Вигодянської сільської ради про підсумки роботи за 2022 рік.
  5. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки військовослужбовців, мобілізованих осіб для проходження військової служби під час воєнних дій за незалежність України та членів їх сімей на 2023 р, затвердженої рішенням сесії № 1274-VІІІ від 22.12.2022 року.
  6. Про внесення змін до  Положення «Про порядок надання одноразової адресної матеріальної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим  категоріям громадян Вигодянської сільської ради, затвердженого рішенням сесії сільської ради № 1277-VІІІ від 22.12.2022 року, зі змінами  згідно рішення № 1329-VІІІ від 02.02.2023 р.
  7. Про внесення змін до рішення Вигодянської сільської ради № 235 – VIII  від  08 квітня 2021 року «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних  підприємств Вигодянської сільської ради  на  2021-2023 роки».
  8. Про Програму розвитку та функціонування української  мови як державної в усіх сферах суспільного життя на території Вигодянської сільської ради на 2023-2025 роки.
  9. Про внесення змін до Програми «Безпека громади»  на  території Вигодянської  сільської   ради 2022-2024 роки».
  10.  Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян   на залізничному транспорті на 2023 рік.
  11.  Про внесення змін до Програми  розвитку фізичної  культури і спорту  на території   Вигодянської сільської ради на 2021-2023 роки.
  12. Про затвердження «Програми підготовки об’єктів комунальної власності до опалювального сезону на заходи з енергозбереження на 2023-2025 роки.
  13. Про внесення  змін до структури виконавчих органів Вигодянської  сільської ради,  загальної чисельності апарату ради та  її виконавчих органів .
  14. Про створення  субланки Вигодянської  сільської ради Одеської районної територіальної  підсистеми  єдиної державної системи цивільного захисту Одеської області.
  15. Про перейменування зупиночного пункту «Жовтневий».
  16. Про надання згоди щодо прийняття  у комунальну власність та взяття на баланс Вигодянської сільської ради Одеського району, Одеської області автомобільної дороги С160523/С160537/- село Зоряне, протяжністю 1,260 км.
  17. Про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження ставок орендної плати за   землі комунальної власності на території Вигодянської сільської  ради».
  18.   Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр. Сєідалієву Ескєндєру Саідовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Василівка,  вулиця Садова, 101.
  19. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2027 га, та безоплатну передачу  гр. Яценко Геннадію Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, село Кам’янка,  вулиця Миру, 19.
  20. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2428 га, та безоплатну передачу  гр. Громченко Наталії Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Петрове,  вулиця Степова, 7.
  21. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1425 га, та безоплатну передачу  гр. Іоненко Костянтину Вікторовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Вигода,  вулиця Безпалько, 7.
  22. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1646 га, та безоплатну передачу  гр. Швець Володимиру Миколайовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Вигода,  вулиця Шилова, 95.
  23.  Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1112 га, та безоплатну передачу  гр. Маринчук Тетяні Вадимівні для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка  розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Вигода,  вулиця Олімпійська, 9.
  24.  Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр. Новаковській Ганні Юріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Михайлівка,  вулиця Перемоги, 38.
  25. Про надання дозволу гр. Никифоренко Валерію Олександровичу на розробку проекту землеустрою і подальшого  укладання договору оренди земельної ділянки  площею 0,6938 га строком на 5 років  для іншого сільськогосподарського призначення (для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель) за адресою: Одеська область, Одеський район,село Василівка, вулиця Центральна, будинок 1-Ф .
  26. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 0,0100 га  в оренду терміном на 10 років ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»  для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  27. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,0100 га  ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  28. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,0100 га  ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій  за адресою: Одеська область, Одеський  район, Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  та передачу в оренду строком  до одного року під час дії воєнного стану  ФОП Романову Олександру Володимировичу площею 12,6706 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: Одеська область, Одеський район,  Вигодянська сільська рада (за межами населеного пункту).
  30. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Палесіка Тамарі Іванівні  на території Вигодянської сільської ради Одеського району,Одеської області  (за межами населеного пункту)
  31. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю  земельної частки (паю) гр. Колодію Віталію Олексійовичу  на території Вигодянської сільської ради  Одеського району, Одеської області  (за межами населеного пункту)
  32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Малошик Тетяні Іванівні на території Вигодянської сільської ради Одеського району,Одеської області  (за межами населеного пункту)
  33. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) загальною площею 3,7593 га та безоплатну передачу гр. Мельниковій Діані Олександрівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського  району  Одеської області (за межами населеного пункту).
  34. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) загальною площею 3,7670 га та безоплатну передачу гр. Семенюк Надії Володимирівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського  району  Одеської області (за межами населеного пункту).
  35. Про надання дозволу   АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»  на розробку  проекту землеустрою,щодо відведення  у довгострокову оренду ( терміном на 49 років) земельних ділянок  орієнтовною загальною площею 0,0080 га  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд обє’ктів передачі електричної енергії  за адресою: Одеська область, Одеський район, Вигодянська сільська рада.  
  36. Про відміну рішення №  1348-VIII від 02.03.2023 року «Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) площею 0,1752 га, та безоплатну передачу  гр. Ратушняк Натальї Леонідівні та гр. Антонецькому Леоніду Леонідовичу у спільну часткову власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область,  Одеський район, село Петрове,  вулиця Новоселів, 16».
  37. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь