Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ДАЙДЖЕСТ НОВИН ПРО БЛАГОУСТРІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ВИГОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.04.2023 16:01
Кількість переглядів: 115

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

ПРО БЛАГОУСТРІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ВИГОДЯНСЬКОЇ ГРОМАДИ

За розпорядженням сільського голови 27 березня у Вигодянській громаді розпочався двомісячник благоустрою, який триватиме до 26 травня включно.

Дружно взялися до роботи колективи комунальних підприємств, закладів, установ та організацій ТГ. Активно допомагають також мешканці населених пунктів.

КП ВС «ВОДОГРАЙ»

На минулому тижні працівники комунального підприємства ВС «Водограй» проводили заходи з благоустрою у селі Березань, де було організовано вивіз сміття та ліквідацію сміттєзвалищ. Також продовжена робота по реконструкції та впорядкуванню дитячих майданчиків.

ПАЛІЇВСЬКА ГІМНАЗІЯ

Вчителі та інші працівники Паліївсько] гімназії минулого тижня також долучилися до двомісячники прибирання й благоустрою – вони провели толоку, впорядкувавши територію біля навчального закладу та пам’ятника.

ВАСИЛІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

31 березня мешканці села Василівка спільно з КП «ВУЖКГ села Василівка» провели масштабне прибирання сільського кладовища. Учні та працівники Василівського ліцею також долучилися до до двомісячника благоустрою шляхом проведення акції «Посади дерево», благоустрою поховань воїнів на кладовищі та території біля пам’ятнику Воїну Визволителю.

СЕКРЕТАРІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

На цьому тижні працівники Секретарівського дитячого садочку «Срібний дзвіночок» провели генеральне прибирання території закладу.

КАМ’ЯНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Мешканці сіл Кам’янка та Червона Гірка разом з КП «Кам’янське», працівниками ДЗ «Вербичка, будинку культури та Ніцевічем Олегом Миколайовичем, який надав необхідну техніку провели масову толоку впорядкувавши території кладовища та навколо села. Крім того, працівники садочку організували прибирання території дитячої установи.

БЕРЕЗАНСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Минулий тиждень для мешканців Березанського старостинського округу у сфері благоустрою пройшов дуже продуктивно. У селищі Дослідне мешканці спільно працівниками ДЗ «Струмочок», КП ВС «Водограй» влаштували прибирання території населеного пункту та встановлення баків для сміття.

Під час прибирання узбіччя між селами Березань та Курган, до якого долучилися активні мешканці та працівники дитячих закладів, було зібрано й вивезено 100 мішків сміття, а впорядковуючи територію ставка разом з робітниками КП ВС «Водограй» - 40 мішків.

У селі Курган працівники сільського клубу разом з дітьми організували прибирання трьох вулиць населеного пункту.

Працівники Петрівського ДЗ «Ромашка» на минулому тижні організували прибирання узбіч вулиці Молодіжна, працівники Петрівського ліцею й будинку культури провели прибирання на стадіону та території біля БК.

У селі Березань аматори БК влаштували впорядкування дитячого майданчику, а працівник ДЗ «Берізка» впорядковували території дитячого садочку.

Маємо надію, що чистота у громаді буде підтримуватись, а посаджені зелені насадження милуватимуть око всіх мешканців та гостей громади.

Закликаємо бути свідомими і культурними: прибирати сміття біля своїх будинків, не знищувати насадження і долучатися до толоки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь