Вигодянська сільська рада інформує

Дата: 04.04.2023 09:48
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Вигодянська сільська рада інформує, що Одеське казенне експериментальне протезноортопедичне підприємство (далі-Підприємство) відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 року № 321 зі змінами «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліку таких засобів» забезпечує технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, учасників антитерористичної операції/операції Об’єднаних сил, які потребують або забезпечені технічними засобами реабілітації, у тому числі протезуванням.

Відповідно п.28 постанови КМУ від 05.04.2012 року № 321 зі змінами первинне і складне протезування та ортезування осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших осіб здійснюється у стаціонарному відділенні Підприємства на безоплатній основі.

Стаціонар первинного та складного протезування розрахований на 24 ліжко-місця з 3-х разовим харчуванням, де пацієнти мають можливість пройти процедури з фізіотерапії, заняття ЛФК, отримати медико-технічну та психологічну реабілітацію. Висококваліфіковані спеціалісти підприємства не тільки виготовляють протези верхніх та нижніх кінцівок, а й навчають ними повноцінно користуватися.

Медико-технічні бригади у складі лікарів-ортопедів і техніків-протезистів для надання допомоги виїжджають до місць проживання громадян.

Звернувшись до підприємства пацієнт отримує безкоштовну консультацію лікаря-ортопеда, техніка-протезиста, пройде комп’ютерну діагностику, виготовлення індивідуального ортопедичного взуття, устілки, корсету чи бандажу.

Технічні засоби реабілітації виготовляються за новітніми технологіями з натуральним матеріалів за призначенням лікаря по індивідуальному замовленню.

При підприємстві працює фірмовий магазин з широким спектром протезно-ортопедичних виробів та засобів реабілітації власного та іноземного виробництва.

З роботою та досягненнями підприємства можна ознайомитися на офіційному сайті за посиланням www.odesaprotez.com.ua, в соцмережах: Facebook, Instagram та YouTube.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь