Сьогодні 09 березня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради.

Дата: 09.03.2023 23:47
Кількість переглядів: 64

Сьогодні 09 березня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради.

На початку засідання секретар сільської ради Ганна ЯСІНКОВСЬКА з нагоди дня рідної мови привітала почесними грамотами від Одеської районної військової адміністрації, вчителя української мови та літератури Василівського ліцею - Паулаускас Світлану Вікторівну та вчителя Кам’янського ліцею Пахомову Людмилу Василівну, подякувала їм за активну та плідну діяльність у галузі розвитку і збереження української мови, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 10 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Першочергово розглянули соціальні питання, зокрема про надання дозволу на укомплектування та роздачу продуктових наборів сім’ям військовослужбовців, внутрішньо-переміщеним особам ,малозабезпеченим, багатодітним сім’ям ,дітям сиротам та дітям які позбавлені батьківського піклування які проживають на території Вигодянської сільської ради.

Також затвердили тарифи на платні соціальні послуги, які надаються установою «Центр надання соціальних послуг» на 2023 рік. Соціальна послуга – це професійна підтримка у складній ситуації, з якою людина не може справитися сама. Для отримання соціальних послуг необхідно звернутися до КУ установою «Центр надання соціальних послуг».

Начальник відділу соціального захисту – Наталія СААКЯН доповіла інформацію стосовно надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення, виконавчим комітетом прийняте відповідне рішення.

На розгляд був поданий проєкт служби у справах дітей стосовно призначення **** піклувальником неповнолітнього****.Захист прав та інтересів дітей і надалі залишається пріорітетним для нашої громади.

У звязку з набранням необхідної кількості голосів на розгляд було винесено питання стовоно електронної петиції Парубок Л.С. «Проти підвищення тарифів на водопостачання»

Нагадаємо, що 11 січня КП «Водограй» повідомило про намір скорегувати тарифи на централізоване водопостачання, про що було повідомлено в фейсбуці та на офіційному веб- сайті Вигодянської сільської ради. Встановлення економічно обґрунтованих тарифів на водопостачання на рівні, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг, є вимогою чинного законодавства України, яким визначено, що державна політика у сфері житлово-комунальних послуг базується на принципах досягнення рівня економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво

Через підвищення цін на електроенергію, паливо-мастильні матеріали, проведення ремонтних робіт КП «Водограй» не має можливості забезпечити покриття витрат.

Заслухавши інформацію від директора КП «Водограй» Геннадія ЄЛСУКОВА та головного спеціаліста з юридичних питань Каріни МОЛЧАНОВОЇ члени виконавчого комітету прийняли за доцільне не підтримувати петицію Парубок Л.С. підкреслили , що лише разом ми зможемо забезпечити важливі сфери нашої життєдіяльності.

В цілому засідання пройшло злагодженого та продуктивно. Продовжуємо працювати задля перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь