8 квітня 1944 року в часи Другої Світової війни наші села Василівка, Секретарівка, Михайлівка та Паліївка були визволені від німецько-фашистських загарбників

Дата: 08.04.2023 11:31
Кількість переглядів: 84

Сімдесят дев'ять років відділяє нас від буремних воєнних років. Для історії – це не багато, а для людини – це майже все життя.

Саме 8 квітня 1944 року в часи Другої Світової війни наші села Василівка, Секретарівка, Михайлівка та Паліївка були визволені від німецько-фашистських загарбників. Радість і сльози, біль і надія – все переплелося в одному слові Визволення.

Кожного року ми величаємо героїв, які подарували нам радість Перемоги та вшановуємо пам’ять тих, хто заради визволення наших сіл віддав своє життя...

Ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім визволителям, які виборювали в тяжких, кровопролитних боях перемогу. Ми в неоціненному боргу перед військовими, підпільниками, партизанами, працівниками тилу та всіма українцями, які дорогою ціною здобували мир на нашій українській землі.

На жаль, історія має властивість повторюватися, і сьогодні ми змушені захищати наші домівки уже від рашистської навали.

Але наш народ мужній, незламний, героїчний. Народ, що живе за законами ПРАВДИ та СОВІСТІ. Нам непотрібно чужого, але й своєї Батьківщини ми ніколи нікому не віддамо.

З нами Правда,  а значить з нами Бог, і Перемога буде обов'язково за нами!

Продовжуємо працювати задля Перемоги і скорішого миру на нашій рідній землі! Будьмо й далі сильними та незламними на шляху до щасливого життя в нашій вільній Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь