8 квітня 1944 року в часи Другої Світової війни наші села Василівка, Секретарівка, Михайлівка та Паліївка були визволені від німецько-фашистських загарбників

Дата: 08.04.2023 11:31
Кількість переглядів: 75

Сімдесят дев'ять років відділяє нас від буремних воєнних років. Для історії – це не багато, а для людини – це майже все життя.

Саме 8 квітня 1944 року в часи Другої Світової війни наші села Василівка, Секретарівка, Михайлівка та Паліївка були визволені від німецько-фашистських загарбників. Радість і сльози, біль і надія – все переплелося в одному слові Визволення.

Кожного року ми величаємо героїв, які подарували нам радість Перемоги та вшановуємо пам’ять тих, хто заради визволення наших сіл віддав своє життя...

Ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім визволителям, які виборювали в тяжких, кровопролитних боях перемогу. Ми в неоціненному боргу перед військовими, підпільниками, партизанами, працівниками тилу та всіма українцями, які дорогою ціною здобували мир на нашій українській землі.

На жаль, історія має властивість повторюватися, і сьогодні ми змушені захищати наші домівки уже від рашистської навали.

Але наш народ мужній, незламний, героїчний. Народ, що живе за законами ПРАВДИ та СОВІСТІ. Нам непотрібно чужого, але й своєї Батьківщини ми ніколи нікому не віддамо.

З нами Правда,  а значить з нами Бог, і Перемога буде обов'язково за нами!

Продовжуємо працювати задля Перемоги і скорішого миру на нашій рідній землі! Будьмо й далі сильними та незламними на шляху до щасливого життя в нашій вільній Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь