Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Урочисте покладання квітів з нагоди Дня визволення від німецько-фашистських загарбників населених пунктів Вигодянської громади

Дата: 08.04.2023 16:02
Кількість переглядів: 91

Урочисте покладання квітів з нагоди Дня визволення від німецько-фашистських загарбників населених пунктів Вигодянської громади

У п’ятницю, 7 квітня 2023 року, у селах Вигода, Паліївка, Березань, Важне, Петрове, Василівка, Кам’янка, Червона Гірка та Секретарівка пройшли урочисті мітинги та покладання квітів до Меморіалів Слави, пам'ятників та обелісків. 

Вшанувати пам’ять та подвиг воїнів-визволителів прийшли представники Вигодянської сільської ради – сільський голова Алла РИБАЧОК, заступник голови Олексій ДЕРМАНЧУК, секретар сільської ради Ганна ЯСІНКОВСЬКА, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Катерина ГЮЛЬАХМЕДОВА, старости старостинських округів керівники та працівники бюджетних установ і організацій, учні та молодь громади, представники громадськості. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв та поклали квіти до меморіалів як символ глибокої шани й пам’яті про захисників і визволителів України.

Ідуть в історію десятиліття і неможливо стерти з нашої пам'яті далекі дні Другої світової війни. Перемога над ворогом дісталася дорогою ціною. У жалобі ми схиляємо голови перед пам'яттю наших батьків і дідів, які ціною неймовірних зусиль у жорстокій битві з ворогом виборювали нашу свободу, захищаючи рідну землю. Доземно вклоняємось усім ветеранам, учасникам Другої світової війни за те, що ви не дали розтоптати і поставити на коліна Україну. Величезна подяка всім, хто витримав на своїх плечах весь тягар тих часів, а потім відбудував і підняв зі згарищ українські міста і села. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі.

Й у день, коли ми вшановуємо воїнів-визволителів від німецько-фашистських загарбників, наші незламні й мужні захисники продовжують визволяти українські міста й села. На фронті й у тилу ми продовжуємо боротьбу із підступними й жорстокими окупантами. Тепер уже – російськими. Ми захищаємо рідну державу від агресора, який знищує мирну інфраструктуру, який хоче відібрати нашу незалежність та зруйнувати нас як націю. Проте у нього нічого не вийде. Ми знову обов’язково переможемо та визволимо нашу рідну державу від рашистської орди. У пам’ять про всі покоління українців, які боролися за свободу в минулі роки, в пам’ять про всіх українських воїнів, які захищають державні кордони ціною власного життя, та заради нашого майбутнього. І нехай героїчні подвиги наших предків тільки додають сил та впевненості сучасним захисникам. Україна була, є і буде. Вільною і Незалежною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь