ДАЙДЖЕСТ НОВИН ОСВІТНІЙ ПРОСТІР

Дата: 17.04.2023 12:16
Кількість переглядів: 77

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

ОСВІТНІЙ ПРОСТІР

У закладах загальної середньої освіти Вигодянської громади минулого тижня заходи, присвячені Всесвітньому дню авіації і космонавтики та міжнародному Дню польоту людини у космос. Учні із задоволенням приймали участь у тематичних семінарах, квестах, годинах спілкування, віртуальних подорожах та вікторинах.

Не оминули своєю увагою освітяни й 79 річницю визволення Одещини та м.Одеси від німецько-фашистських загарбників. Так, у ліцеях сіл Кам’янка й Петрове, гімназії села Паліївка відбулися тематичні заходи, присвячені цій пам’ятній даті.

Також до Великодня у ліцеях та гімназіях громади відбулися майстер-класи «Великодні писанки» та «Великодні свята» (Василівський ліцей), онлайн-виставка дитячої творчості «Великодня веселка» (https://www.facebook.com/100058125242901/videos/583536113755720/ - Вигодянський ліцей), квест-гра «Великодня пригода» (Секретарівська гімназія).

Учні та педагогічні колективи Кам’янського, Березанського, Петрівського ліцеїв долучилися до заходів в рамках акції «Чисте довкілля» до весняного двомісячника озеленення та благоустрою.

Вихованці навчальних закладів сіл Секретарівка, Березань та Кам’янка прийняли участь у територіальному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» 2023 року, яка проводиться щорічно з метою підведення підсумків роботи гуртків, творчих об’єднань декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприянню реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Крім того, у Василівському ліцеї пройшов бібліотечний калейдоскоп «Сучасні письменники – сучасним дітям». Метою даного заходу було ознайомлення дітей з сучасними дитячими книгами й розкриття багатогранного світу української дитячої літератури.

Педагогічний колектив та вихованці Березанського ліцею приєдналися до літературного флешмобу #ЛюблюЧитатиЛіну (https://www.facebook.com/100017300805288/videos/914670219810800/; https://www.facebook.com/100013399063804/videos/611796107005674), зачитавши неймовірні твори талановитої української поетеси Ліни Костенко.

Окрім цього, для профілактики й запобігання насильницьких моделей поведінки, задля небайдужого ставлення до постраждалих осіб, усвідомлення насильства як порушення прав людини у ліцеї села Березань проведені заходи щодо профілактики булінгу та кібербулінгу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь