Підтримуємо ЗСУ

Дата: 24.04.2023 19:42
Кількість переглядів: 89

Підтримуємо ЗСУ: Вигодянська громада закупила для мобілізованих земляків необхідне обладнання

З початку війни мешканці Вигодянської громади, сільська рада, підприємства, установи та організації всіх форм власності активно допомагають нашим Збройним Силам України та нашим землякам, які захищають країну від загарбників, надаючи різного роду допомогу.
Так, кошти, які були зібрані на благодійному ярмарку «Створи Великоднє дерево», за зверненнями наших земляків-захисників були направлені на придбання необхідних інструментів та пристроїв 4 бригадам.

Для 59 механізованої бригади «Якова Ганзюка» закуплено електропилу та запчастини до неї, кирки, лопати, сокири та напильники. Військові 21 бригади зенітно-ракетної артилерійської батареї отримали домкрат і набір різноманітних інструментів. До 28 механізованої бригади були відправлені продукти харчування, 28 газових балонів та 30 літрів моторного масла 15W-40. А 406 ОАБР 3-ї батареї окремої аеромобільної бригади отримала пристрій для доступу до супутникового інтернету Starlink. 

Все придбане обладнання вже спрямоване до наших військових й ми отримали ось такий фотозвіт з вдячністю від них.

Спасибі всім, хто допомагає військовим у боротьбі за українську волю, слово, незалежність. Шана Героям, які нині на фронті. Україна завжди памʼятатиме своїх синів і доньок, які віддали свої життя за Перемогу - і військових, і цивільних. Слава ЗСУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь