Піклування про одиноких

Дата: 25.04.2023 08:42
Кількість переглядів: 90

Великдень – це свято, яке породжує в душі кожного з нас особливе тепло. Найбільше святкову атмосферу Пасхи та світлу радість хочеться відчути одиноким людям похилого віку.

Напередодні Великодня надзвичайно важливо хоч якось допомогти людям, які на схилі літ залишилися самотніми, щоб вони відчули турботу і піклування, почули добрі слова і щирі привітання що, безперечно, додасть їм святкового настрою.

Одинокі громадяни, які є мешканцями Вигодянської громади, у ці святкові дні не були забуті та покинуті. Члени громадської організації «Міць єднання» привітали зі світлим світом Великодня й почастували пасками, крашанками, іншими смаколиками й необхідними продуктами.

Старенькі розчулено дякували за таку увагу до них, бо гості подарували святкову атмосферу та гарний настрій. Люди тепло прийняли привітання зі святом та відчули, що вони не самотні та про них пам'ятають. Враховуючи такий важкий час війни та нелегке матеріальне становище одиноких людей, ці пасхальні подарунки стали дуже вчасними і доречними. Ті по-дитячому сором'язливі очі та посмішки радості, з якими зустрічали старенькі, якнайкраще показали велич свята Христового Воскресіння. У такий світлий день для усіх особливо важливо відчувати любов і підтримку. Великдень – свято, яке, насправді, покликане гуртувати людей навколо добрих справ, щоб кожен мешканець нашої громади відчув опіку та турботу.

Дякуємо усім тим, хто не байдужий до своїх ближніх, хто не відвертається від потреб самотніх людей. Нехай Господь Бог віддячить вам сторицею за ваші добрі вчинки. Успіхів вам, здоров’я та натхнення на добрі справи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь