Тренінг для молоді Вигодянської сільської ради

Дата: 25.04.2023 15:24
Кількість переглядів: 119

24 квітня у Вигодянському будинку культури було проведено тренінг для молоді Вигодянської сільської ради на чолі із завідувачкою сектору позашкільної освіти, виховної роботи та молодіжної політики Департаменту освіти і науки Одеської обласної адміністрації Зоєю Дмитрук, у якому прийняли участь представники управління освіти, культури, молоді та спорту Вигодягської сільської ради, головні спеціалісти з безпеки в освітньому середовищі, члени молодіжної ради та ГО "Міць Єднання".

На зустрічі були присутні:
- Юліана Назо - голова Молодіжної ради Одеської області та керівник "СпівдіяХабОдещина";
- Павло Пересунько - представник Молодіжної ради Одеської обласної профспілки державних установ та координатор представництва "СпівдіяХабОдещина" в м. Чорноморськ
- Каріне Мінасян - психолог Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної та виховної роботи.

Обговоренню підлягали питання про молодіжну активність в громаді, які можливості є в молодих людей для реалізації різноманітних проектів у себе на місцях.

За підтримки Вигодянського сільського голови Алли Рибачок вирішили відкрити представництво "СпівдіяХабОдещини" у Вигодянській сільській раді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь