Працівники Вигодянської сільської ради долучилися до весняного двомісячника озеленення, прибирання та благоустрою й щорічної акції «За чисте довкілля»

Дата: 26.04.2023 14:33
Кількість переглядів: 133

Працівники Вигодянської сільської ради долучилися до весняного двомісячника озеленення, прибирання та благоустрою й щорічної акції «За чисте довкілля»

Згідно з дорученням Вигодянського сільського голови 24-25 квітня співробітники Вигодянської сільської ради провели висадку павловній, тополь, горіху та багаторічних кущів, прибирання сухостою, побілку у майбутньому парку села Вигода, впорядкували квітників, пофарбували паркан та лавки біля адміністративної будівлі ради.

Учасники толоки поставились до впорядкування територій дуже відповідально, всі працювали з настроєм та натхненням, допомагаючи один одному. Завдяки праці та старанню співробітників сільської ради території майбутнього парку та адмінбудівлі були облагороджені! Адже чисте довкілля – запорука здоров’я. А наводити лад весною – це традиція. 

Цьогоріч така акція та двомісячник має особливе значення. Бо поки наша армія вимітає окупантів з нашої держави, ми маємо прибрати і вимести все брудне з наших вулиць та домівок. Й всі охочі мають можливість долучитися до гарної справи – загальногромадської толоки, прибрати свої обійстя й особисто посадити дерево. 

Ми закликаємо мешканців нашої громади долучитися до прибирань, щоб наша громада була направду чистою й гарною. Кожен може проявити ініціативу і привести до ладу своє подвір’я, прилеглу територію чи дитячий майданчик біля будинку.

Вигодянська сільська рада виносить подяку Ірині БАБІЧКО за надані садженці дерев і кущів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь