Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ДО УВАГИ ВПО!

Дата: 28.04.2023 09:46
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

ДО УВАГИ ВПО!

Шановні жінки-внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Вигодянської громади!

Доводимо до вашого відома, що стартував проєкт «Атмосфера єднання», який реалізується за підтримки Уряду Канади «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

Метою проєкту є розвиток порозуміння між внутрішньо переміщеними особами та приймаючими громадами, інтеграція внутрішньо переміщених осіб у громади та посилення участі жінок у цих процесах.

Проєктом передбачено проведення 4 одноденних тренінгів для співробітників територіальних громад з питань інтеграції та адаптації внутрішньо переміщених осіб, 2 одноденних тренінгів для жінок – внутрішньо переміщених осіб з питань участі у формуванні гендерно чутливих послуг в громадах та протидії ГЗН, 6 одноденних тренінгів для жінок – внутрішньо переміщених осіб з розвитку підприємництва та написання бізнес планів.

Також проєктом передбачено створення Довідника ОГС, які працюють з жінками та внутрішньо переміщеними особами в Одеській області.

Для реєстрації у тренінгах всі зацікавлені можуть звертатися до Відділу соціального захисту Вигодянської сільської ради за адресою с.Вигода, вул. Центральна, 46 або за телефоном 048 753-10-04.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь