Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!!!

Дата: 28.04.2023 14:34
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!!!

Вигодянська сільська рада повідомляє про можливість отримання благодійної грошової допомоги в рамках проекту «Одноразова грошова допомога для осіб, які виїхали зі свого населеного пункту через воєнні дії, постраждали від них в певних регіонах або вже повернулися до постійного місця проживання в Одеській області», який реалізується Благодійним фондом «Право на захист» та реєстрації внутрішньо перемішених осіб для участі в даному проекті.

Проект передбачає надання фінансової допомоги тим, хто її найбільше потребує. Допомога у розмірі 6660 грн. на одну особу від Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні для внутрішньо переміщених осіб.

Допомога може бути надана родинам ВПО, що належать до таких категорій та критеріїв вразливості:

- переселенці, які перемістилися після 24.02.2022 року;

- особи, що не переміщувалися після 24.02.2022 року, але постраждали від воєнних дій;

- люди, що через воєнні дії були вимушені залишити свої домівки, але повернулися до постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону).

Ці категорії осіб мають можливість подати заявку на допомогу у разі, якщо раніше не отримували грошову допомогу від інших міжнародних організацій та підпадають під наступні критерії:

- родина з однією або кількома особами з особливими потребами (інвалідність, хронічні захворювання тощо);

- прийомні сім’ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження);

- родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше);

- родина, яку очолює одна самотня/кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією дитиною чи кількома дітьми віком до 18 років.

У випадку виникнення запитань, та для швидкої комунікації просимо звертатися до Відділу соціального захисту населення Вигодянської сільської ради за адресою с.Вигода, вул. Центральна, 46 або за телефоном 048 753-10-04.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь