Сумна звістка: помер воїн із Вигодянської громади

Дата: 03.05.2023 16:06
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Сумна звістка: помер воїн із Вигодянської громади

Вигодянська громада втратила ще одного Героя. 28 квітня 2023 року передчасно пішов з життя наш земляк житель села Курган – капітан, воїн 61 окремої механізованої бригади, який проходив службу в Чернігівській області, ДАНЧУК Юрій Олексійович.

Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й всієї громади.

4 травня 2023 о 10:00 земляка-Героя будемо зустрічати в селі Курган. Того ж дня о 11:00 у рідному домі відбудеться чин відспівування та прощання з померлим воїном. Усіх небайдужих мешканців громади запрошуємо висловити свої співчуття та зустріти Героя живим коридором.

Траурна колона з тілом Героя прямуватиме маршрутом: від початку села Курган (заїзд з Кишинівської траси) по вулиці Центральна до будинку, де жив полеглий воїн (вулиця Центральна, 29).

Всі бажаючі взяти участь у коридорі шани й вшанувати пам'ять померлого Захисника можуть збиратися з 9.00 год. біля будинку покійного.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого, поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Нехай світла пам’ять про Юрія Олексійовича назавжди залишиться в наших серцях, а Бог дарує йому Царство Небесне та вічний спокій.

Вічна пам'ять Герою України! Навіки слава!

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь