Вигодянська громада

Одеська область, Одеський район

Вигодянська громада попрощалася із померлим воїном Юрієм Олексійовичем ДАНЧУКОМ

Дата: 04.05.2023 15:54
Кількість переглядів: 65

Вигодянська громада попрощалася із померлим воїном Юрієм Олексійовичем ДАНЧУКОМ

У селі Курган сьогодні провели у Вічність односельчанина Данчука Юрія Олексійовича - Героя, який наступного дня повномасштабного російського вторгнення пішов захищати свою Батьківщину і більше року чесно виконував свій обов'язок громадянина.

Юрій Олексійович Данчук народився 27 квітня 1971 року у селі Тернівка Бершадського району, Вінницької області. Навчався у Львівському політехнічному університеті, після закінчення якого декілька років працював вчителем трудового навчання. У 2000 році одружився й разом з жінкою переїхав до села Курган, де у них народилися двоє дітей. Пізніше сім’я взяла під опіку ще одну дитину. Багато років працював механіком по ремонту спеціальної техніки. 

Родина, друзі й знайомі згадують Юрія Олексійовича як чудового батька, люблячого чоловіка, веселого, доброго, трудолюбивого та благородного односельчанина. З розповідей друзів він був дуже щирий та життєлюбний. Завжди готовий прийти на допомогу.

Сьогодні, Вигодянська громада в останнє побачила та попрощалась із Захисником, який до останнього подиху мужньо стояв на захисті нашої країни. Близько 10:00 год. у селі Курган організували живий коридор, щоб провести в останню дорогу воїна 61 окремої механізованої бригади Більше сотні громадян, небайдужих мешканців громади з синьо-жовтими стягами та квітами зустрічали кортеж із полеглим Героєм 52-річним Юрієм Олексійовичем. 

Опісля панахиди траурний кортеж попрямував до останнього місця спочинку Юрія Олексійовича. Поховали померлого Захисника України з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі у селі Курган. Три постріли вгору, три грудки землі… Більше сотні людей, десятки машин, море квітів, добрі спогади, теплі слова рідних, друзів, побратимів, односельчан.

Ми висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу загибелі нашого земляка. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам'яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. 

Вічна пам'ять Воїну-земляку! 

Нехай душа загиблого Героя знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь