3 травня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради

Дата: 05.05.2023 11:46
Кількість переглядів: 69

3 травня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Вигодянської сільської ради, яке пройшло під головуванням секретаря сільської ради Ганни Ясінковської. У ході засідання розглянуто 13 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади. 

Члени виконкому затвердили заходи до святкування Міжнародного Дня захисту дітей, прийняли рішення про надання матеріальної допомоги учасникам, інвалідам та членам сімей загиблих у Другій світовій війні до 78-ї річниці Перемоги над нацизмом. Заслухавши інформацію начальника Відділу соціального захисту населення Наталі Саакян, члени виконкому ухвалили рішення про надання щомісячної довічної стипендії громадянам віком старше 100 років та надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення. Окрім того, розглянуто та підтримано рішення про створення чергової служби й про створення субланки Вигодянської сільської ради. Насамкінець виконавчий комітет надав дозвіл на встановлення скульптурної споруди для увічнення пам’яті видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь