Оголошення про проведення засідання 33 чергової сесії сільської ради VIII скликання 18 травня 2023 року о 13.00 годині

Дата: 09.05.2023 13:36
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

 

Відповідно до розпорядження  сільського голови  від 09 травня 2023 року № 60-СР  «Про скликання чергової  33-ї сесії 8 скликання сільської ради», 18 травня 2023 року  в приміщенні сільської ради за адресою: с.Вигода, вул..Центральна,46 ( ІІ поверх) о 13-00 годині відбудеться чергова 33 сесія сільської ради 8 скликання.

На порядок 33-ї сесії виносяться наступні питання:

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії  Вигодянської  сільської    ради №1269 -VIІI від 22 грудня 2022 року „Про місцевий бюджет Вигодянської сільської ради  Одеського району  Одеської області на 2023 рік” (15546000000).
  2. Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради  «Про встановлення акцизного податку  з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів»
  3. Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради  «Про встановлення ставок та пільг  із сплати  земельного податку по  Вигодянській сільській раді»
  4. Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради  «Про встановлення ставок  зі сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»
  5. Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради «Про встановлення податку на майно  в частині транспортного податку»
  6. Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради  «Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Вигодянської сільської ради»
  7. Про оприлюднення та обговорення проекту рішення Вигодянської сільської ради  «Про встановлення фіксованих ставок єдиного  податку для фізичних-осіб підприємців»
  8. Про затвердження ставок орендної плати за землі комунальної власності на території  Вигодянської сільської  ради.
  9. Про затвердження Порядку розгляду електронних петицій адресованих  Вигодянській сільській раді та її виконавчим органам.
  10. Про внесення  змін до структури виконавчих органів Вигодянської  сільської ради,     загальної чисельності апарату ради та  її виконавчих органів. 
  11. Про внесення змін  до  Програми фінансової підтримки військових частин,  дислокованих на території Вигодянської  сільської ради в Одеській області на 2023 рік.
  12. Про надання іншої субвенції загального фонду з місцевого бюджету  Вигодянської сільської ради  у вигляді міжбюджетного трансферту військовій частині.
  13. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1193 га, та безоплатну передачу  гр. Жемчуговій Галині Олексіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Вигода,  вулиця Молодіжна, 2.
  14. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр. Ткач Марії Ігнатівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Василівка,  вулиця Садова, 3.
  15. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр. Богатиренко Артуру Сергійовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка,  вулиця Центральна, 5.
  16. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, та безоплатну передачу  гр. Ковальчук Наталії Петрівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Кам’янка,  вулиця Центральна, 36.
  17. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,2445 га, та безоплатну передачу  гр. Власову Володимиру Вікторовичу для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Петрове,  вулиця Новоселів, 46.
  18. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) площею 0,1752 га, та безоплатну передачу  гр. Кобзар Ганні Іванівні для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Секретарівка,  вулиця Миру, 53.
  19. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) загальною площею 3,4689 га  та безоплатну передачу гр. Саковській Федорі Фомівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського  району  Одеської області (за межами населеного пункту).
  20. Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) загальною площею 3,2580 га та безоплатну передачу гр. Палесіка Тамарі Іванівні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Вигодянської сільської ради Одеського  району  Одеської області (за межами населеного пункту).
  21. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1081 га у користування на умовах оренди на 3 роки гр. Раділовій Марії Іванівні для городництва за адресою: Одеська область, Одеський район, село Василівка, вул. Калинова, 12.
  22. Про надання дозволу ТОВ «Українська кабельна компанія» на розробку проекту землеустрою і подальшого укладання договору оренди земельної ділянки  орієнтованою  площею 1,6000 га строком на 5 років для експлуатації  та обслуговування нежитлової будівлі «Панський маєток» (колишня садиба генерала Дубицького) за адресою: Одеська область, Одеський район,  село Василівка, вул. Центральна, 73.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для формування  громадських  пасовищ на території  Вигодянської сільської ради
  24. Про надання дозволу на розміщення дитячого майданчику  на земельній ділянці орієнтовною  площею 0,0010  га на території Вигодянської сільської ради,   за адресою: Одеська область, Одеський район, село Курган, вул. Центральна б/н
  25. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь